8.1 C
Zvornik
24. април 2024.

Glumac Goran Jevtić optužen da je obljubio dječaka

Poznati glumac Goran Jevtić biće saslušan zbog optužbe da je navodno obljubio maloljetno lice

Poznati glumac Goran Jevtić navodno će biti saslušan zbog optužbe da je obljubio maloljetno lice, tvrde beogradski mediji. “Blic“ piše da je podignuta privatna krivična prijava protiv glumca.

Povod je incident koji se navodno dogodio prije nekoliko mjeseci u Somboru, tokoom festivala Pozorišni maraton. “Blic“ piše da se glumac zbližio sa maloljetnim momkom kojem je omiljeni glumac, i da su zajedno tokom festivala izlazili na predstave i u kafane.

Beogradski list dodaje da se između njih dvojice dogodio seksualni čin u toaletu pozorišta, i da slučaj nije prijavio mladić, već njegov otac. Međutim, posle nekoliko dana je povukao krivičnu prijavu.

Na kraju, otac maloljetnika je podnio prijavu tužilaštvu u Somboru, gdje je tom listu potvrđeno da je protiv glumca podnijeta prijava zbog silovanja maloljetnika.

Jevtić je novinarima “Blica“ rekao da je na probi, i zamolio da se ne bave „budalaštinama i glupostima“.

„Slučaj je u fazi provjeravanja navoda iz krivične prijave, i ispitujemo tačnost podataka koje je otac naveo. Tužilaštvo je poslalo predmet na provjeru u policiju i očekujemo povratnu informaciju“, rečeno je u somborskom tužilaštvu.

Policija dodaje da se slučaj tretira po hitnoj proceduri zbog djela za koje se tereti glumac, i da se u narednim danima može očekivati njegovo saslušanje.

Blic/Novosti online

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se