18.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Tadić: Dati šansu mladim

GACKO – Kandidat Saveza za promjene za predsjednika Republike Srpske Ognjen Tadić poručio je večeras u Gacku da treba dati šansu mladima, boriti se za Srpsku jednaku za sve, za njenu izgradnju i društvo pravde.

Tadić je na predizbornoj tribini u Gacku istakao da, ukoliko pobijedi Savez za promjene i SDS, neće biti gubitnika u Srpskoj, već da će svi biti pobjednici, te da će odgovarati svi oni koji budu bilo šta loše uradili za nju.

„Budući predsjednik Republike Srpske i buduća vlada treba da se brinu o ekonomiji. Zašto mladost odlazi, zašto je više nezaposlenih od zaposlenih i penzionera od zaposlenih?“, rekao je Tadić i naglasio da je Srpska zaštićena Dejtonskim sporazumom „onim što je za srpski narod stvarala SDS“.

Tadić je poručio da želi da bude predsjednik Republike Srpske, kao što je Milan Radmilović, načelnik Gacka dobar domaćin i načelnik svih stanovnika ove opštine.

Kandidat SDS-a za Parlamentarnu skupštinu BiH Aleksandra Pandurević rekla je da je večerašnji skup u Gacku pokazao da je „došlo vrijeme za vlast koja nije strahovlast, već vlast koja će odgovarati građanima Srpske“.

„Posao svih poslanika je da budu predstavnici građana i naroda koji ih je birao, a ne partijski poslušnici svojih šefova“, rekla je Pandurevićeva.

Kandidat SDS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Gacka Vukota Govedarica rekao je da građanima treba pravedna i odgovorna vlast koja ih neće dijeliti, te ih pozvao da međusobno grade odnose koji prevazilaze partijske mržnje.

Na predizbornoj tribini predstavili su se kandidati SDS-a, PUP-a i SRS RS za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice devet i Parlamentarnu skupštinu BiH iz Izborne jedinice tri.

(SRNA)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se