-1.6 C
Zvornik
20. април 2024.

Starije žene su bolje u krevetu

Starije žene imaju više iskustva i samopouzdanja u krevetu.

A samopouzdani ljubavnik je uvjek poželjan.

Trejsi Koks stručnjak za seksualna pitanja, kaže kako postoje jaki argumenti što se muškarci zabavljaju sa starijim ženama.

U prošlosti se mislilo da muškarci vole mlađe žene koje im mogu izroditi mnogo djece, ali danas izgleda nije tako.

Jedna studija je utvrdila da muškarcima, u stvari, nije bitno koliko je žena stara, nego kako izgleda.

Dakle, prema ovoj studiji, ako dobro izgledate, ne morate da se nervirate zbog godina.

Tokom ove studije, grupa mušakraca u dvadesetim godinama uglavnom je prije birala fotografije privlačnih žena u četrdesetim, nego fotografije mlađih žena prosječnog izgleda.

Ne zna se šta je uzrok tome, ali jedno je sigurno, većini mlađih muškaraca privlačnije su starije žene.

Trejsi Koks vam daje 6 razloga zbog kojih su starije žene sjajni ljubavnici.

Znaju šta rade

Žene koje vole da eksperimentišu u krevetu, do 30. godine promijene nekoliko partnera i imaju mnogo više iskustva nego djevojka koja je imala seksualni odnos samo sa jednom osobom. A što više iskustva i godina imate, to ste bolji u seksu.

Starije žene su imale posla sa raznim muškarcima i raznim problemima u seksu i malo šta će ih iznenaditi. Možda mlađe „suparnice“ imaju čvrste i podignute grudi, ali starije žene tačno znaju šta s njima treba da rade.

Znaju da preuzmu kontolu

Kada je razlika u godinama vidna, uloge se nekako same podijele: stariji partner postaje „učitelj“, a mlađi „učenik“. Ovo može da počne da vam smeta, ako postane praksa, ali u početku i povremeno je zanimljivo. Muškarci i dalje žele da žena većinu vremena bude nježna i da očekuje od njega da joj priđe. Ali starije žene umiju da namirišu i to, te znaju i suptilno da nagovijeste da žele seks.

Ne brzaju

Ženama je najčešće potrebno malo više vremena nego muškarcima da se uzbude. Starije žene su prihvatile to i koriste to znanje na najbolji mogući način, idu sporije i trude se da seks duže traje kako biste oboje uživali više.

One vidno reaguju

Starije žene se ne stide da vidno pokažu kada im se dopada nešto u krevetu. Kada radite nešto kako treba, one će vam to staviti do znanja.

Samopouzdane su

Samopouzdani ljubavnici su već pola posla odradili time što vjeruju u sebe. Većina žena u starijim godinama djeluje samopouzdanije, bez obzira na izgled, pa se to održava dobro i na seks, piše Blic.

Ne plaše se da upute partnera

Starije žene su naučile da treba da traže ono što žele i da u tome nema ničeg lošeg. Mlade žene se plaše da daju smjernice svojim partnerima ili jednostavno misle da bi on trebalo da zna šta da radi.

Blic

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se