5.4 C
Zvornik
19. април 2024.

Rastovac kod Kalinovika: Ubijen stric poslanika SDS-a

KALINOVIK – Policija traga za nepoznatim osobama koje su na smrt pretukle Neđeljka Babalja (57), kojem su polomili vrat u njegovoj kući u selu Rastovac kod Kalinovika.

Ubijeni Neđeljko je stric poslanika SDS-a u Parlamentu BiH Darka Babalja, piše današnji Glas Srpske.

On je živio sam, a sumnja se da su ga usmrtili razbojnici koji su željeli da ga opljačkaju, jer su stvari u kući bile ispreturane. Prema nezvaničnim informacijama, iz Babaljeve kuće ukraden je njegov pištolj, a sumnja se, i određen iznos novca.

Mrtvog Babalja pronašla je 2. septembra poznanica Persa J. iz komšijskog sela koja ga je redovno posjećivala. Izvor blizak istrazi je rekao da je ona u kući zatekla stravičan prizor. Babalj je ležao sav u krvi i imao je povrede glave. Krvario je iz nosa i usta.

– Persa je bila kod Babalja u ponedjeljak, 1. septembra, uveče kada su se rastali. Ujutro joj je bilo čudno što nije otišao da nahrani krave koje je držao, a koje su rikale. Otišla je do kuće i vidjela da je reza na vratima stavljena, ali nije bila zaključana katancem. Pomislila je da je negdje otišao, ali kada se nije javljao poslije određenog vremena niti pojavljivao kod štale, odlučila je da uđe u kuću – rekao je jedan mještanin iz sela Ulog ne želeći da se predstavi.

Glas Srpske

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se