23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Raspisane potjernice zbog ubistva Ramba

BIHAĆ – MUP Unsko-sanskog kantona, juče je raspisao potjernice za Prijedorčaninom Mervanom Šljivarem i Mehmedom Rekićem iz Velike Kladuše, koji se sumnjiče za ubistvo Nedžada Kličić, zvanog Krajiški Rambo, a koji je ubijen 14. septembra u ugostiteljskom objektu „Gold“, u mjestu Ostrožac, nadomak Cazina.

Podsjećamo da je policija 19. septembra uhapsila Harisa Gredelja (28), kik-bokser iz Prijedora  zbog ovog ubistva.

Takođe,  iz policije su ranije naveli da je zbog istog zločina uhapšen i Dragan Pavlović, kojem je već određen jednomjesečni pritvor, te dodaju da tragaju za još dvojicom muškaraca, koji su bili u lokalu kada je Rambo ubijen.

„Kada je riječ o Gredelju, on je uhapšen zbog tog ubistva, ali još nije poznato da li je on izvršilac ili, pak, saučesnik, jer traje istraga. Uglavnom, odmah nakon hapšenja Gredelj je predat pripadnicima MUP-a USK, a poslije kriminalističke obrade predat je u nadležnost Tužilaštva USK, gdje je u toku saslušanje“, kazali su ranije „Nezavisnim“ policijski izvori.

Prema izjavama očevidaca, Kličić je likvidiran iz vatrenog oružja od strane četiri maskirana napadača, koji su jednostavno ušetali u objekat i u žrtvu ispalili više metaka.

Krajiški Rambo je javnosti poznat po video-klipu „Born for Action“, koji je objavljen na internetu, a u kojem puca iz više vrsta teškog i lakog vatrenog naoružanja, rukuje samostrelom, te baca bombe. Nakon što je emitovan ovaj video-klip, Kličić je hapšen zbog posjedovanja oružja.

Nezavisne novine

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se