8.1 C
Zvornik
19. март 2024.

Ovako se Srbija bodri u Zvorniku (video)

Košarkaška reprezentacija Srbije još jednom je svojim uspjesima na velikim takmičenjima podigla na noge Srbe na svim meridijanima. Duel sa Francuskom sa posebnom pažnjom ispraćen je preko Drine, a evo delića atmosfere iz Zvornika.

Čini se da u istoriji ništa nije tako lako činilo da se Srbi ujedine i djeluju kao jedan osim ratova i velikih sportskih uspjeha.

Bogu hvala, u petak smo bili svjedoci velike pobjede košarkaške reprezentacije Srbije na sportskom borilištu, a srpski narod nije propustio priliku da proslavi plasman u finale Mundobasketa.

Prethodne noći smo izvjestili o tome kako je naš narod nedugo nakon trijumfa košarkaša u polufinalu SP u Španiji izašao na ulice kako bi proslavio tu pobjedu.

Stotine ljudi okupilo se na ulicama Beograda, a izuzetak nisu bili ni ostali veći gradovi u Srbiji ali ni oni u Republici Srpskoj.

Zvorničani nisu propustili priliku da proslave uspjeh košarkaša, a evo djelića atmosfere iz Zvornika gdje se uz pjesmu slavilo do ranih jutarnjih časova.

Ne sumnjamo da će srpski narod večeras, bez obzira na to u kojoj zemlji živi, stati pod trobojku i dvoglavog orla i zajedničkim snagama poslati dobre vibracije izabranicima Saše Đorđevića koji će od 21 čas igrati finale Mundobasketa.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se