15.9 C
Zvornik
28. март 2024.

Otkriven napadač na mladića na Trgu Krajine

BANJALUKA – Policija je otkrila Banjalučanina /19/ koji je fizički napao dvadesetdvogodišnjeg A.P. nedaleko od štanda SDS-a na Trgu Krajine u Banjaluci.

Iz Centra javne bezbjednosti Banjaluka navode da je mladić čiji su inicijali N.K. 21. septembra oko 22.00 časa nakon svađe fizički napao sugrađanina A.P. /22/ i zadao mu više udaraca pesnicom u glavu.

Banjalučka policija ističe da se mladići poznaju od ranije, jer žive u istom naselju, a da su svaži i fizičkom obračunu prethodili negativni komentari promotivnih plakata na štandovima političkih stranaka.

U policiji navode da je N.K. sa još dva lica bio na utakmici Fudbalskog kluba „Borac“, a zatim su došli na Trg Krajine, gdje su glasno komentarisali promotivne plakate na štandovima političkih partija.

Kada su krenuli prema taksi stajalištu u Ulici kralja Petra Prvog Karađorđevića, prišao im je A.P, koji je do tada bio za promotivnim štandom SDS-a, i počeo negodovati zbog negativnih komentara usljed čega je izbila svađa, a zatim i tuča.

U izjavi policiji N.K. je rekao da nije ni član ni simpatizer nijedne političke partije, te da događaj na Trgu Krajine nema nikakve političke konotacije. Naveo je da se bavi umjetnošću, što ga jedino zanima, navodi se u saopštenju CJB Banjaluka.

(SRNA)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se