23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Koncentracijom glasova oko SNSD-a do jače Srpske

MODRIČA – Kandidat koalicije SNSD-DNS-SP za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik rekao je večeras na predizbornom skupu u Modriči da je put u jaku autonomiju Srpske koncentracija glasova oko SNSD-a i pobjeda kandidata ove stranke na svim nivoima.

Dodik je na predizbornom skupu, koji je održan na Trgu doktor Milan Jelić u Modriči, rekao da je najbitniji cilj politike koju SNSD provodi stabilna Republika Srpska, njena što veća samostalnost, uz očuvanje mira.

On je napomenuo da je Modriča opština u kojoj SNSD redovno pobjeđuje, zahvaljujući brojnim projektima koje su republička i lokalna vlast realizovale proteklih godina.

Dodik je najavio podršku i nakon izbora u realizaciji brojnih projekata i rješavanju problema koje ima ova opština.

Kandidat koalicije SNSD-DNS-SP za člana Predsjedništva BiH iz Srpske Željka Cvijanović rekla je večeras na predizbornom skupu u Modriči da je izborni štab SNSD-a u narodu, a ne kao kod opozicionih stranaka – u stranim ambasadama u BiH, što je razlog da SNSD pobijedi i na ovim izborima.

Ona je istakla da Vlada Republike Srpske radi u interesu naroda i Srpske, rješavajući probleme ljudi, te čuvajući i jačajući poziciju Republike unutar BiH i u svijetu.

„Potrebna nam je jaka Republika Srpska, koja ima šta da kaže i to smije reći“, rekla je Cvijanovićeva i naglasila da se SNSD opredijelio za pozitivnu i mirnu kampanju.

Kandidat za poslanika u Parlamentarnoj skupštini BiH iz Izborne jedinice četiri Mladen Krekić izrazio je uvjerenje da će na predstojećim opštim izborima birači u Modriči dati apsolutnu podršku kandidatima SNSD-a.

Na centralnom predizbornom mitingu SNSD-a u opštini Modriča, koji je počeo minutom ćutnje povodom sedme godine od smrti Milana Jelića, bivšeg predsjednika Republike Srpske, predstavljeni su kandidati sa liste SNSD-a za Narodnu skupštinu Srpske i kandidati za Parlamentarnu skupštinu BiH iz Izborne jedinice četiri, koja obuhvata prostor Modriče, Dervente, Broda i Vukosavlja.

(SRNA)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se