15.9 C
Zvornik
28. март 2024.

Iskopao tunel od sobe do kafane

Vodoinstalater Petsi Ker iz gradića Omaga u Irskoj, iskopao je tunel od svoje spavaće sobe do kafane koja je 800 metara udaljena od njegove kuće. Petsiju je za ovaj poduhvat trebalo čak 15 godina.

Na ovakvu neobičnu ideju je došao nakon što je pogledao film „Bjekstvo iz Šošenka“, a kao razlog Petsi je naveo činjenicu da njegova žena neopisivo jako hrče.

On je ipak morao na sud, jer je usled kopanja tunela, ispod komšijine kuće pukla kanalizaciona cijev.

„Moja žena ima problema sa hrkanjem. Nakon što sam odgledao film „Bekstvo iz Šošenka“ 1994. odlučio sam da preduzmem nešto u vezi sa tim, pa sam počeo da kopam rupu ispod kreveta, u pravcu paba. Koristio sam sve moguće vrste alata, od kašika do bušilica za tunel koju sam uspjeo da odnesem u rupu kada je žena bila u kupovini. Tek sam 2009. godine uspjeo da izađem na drugu stranu, i to u ženski toalet i ostavu“ izjavio je na sudu Petsi.

Ker je prethodnih pet godina svako veče odlazio u pab u 11 sati uveče i vraćao se u jedan sat poslije ponoći. Njegova žena nije ni slutila šta njen muž radi i gde ide kada ona zaspi.

„Da budem iskren, drago mi je što sam uhvaćen. Žena je svakog jutra osjećala da mirišem na alkohol, a ja sam joj odgovarao da je to moj prirodni miris. Bilo je samo pitanje vremena kada će me neko uhvatiti. Vlasnik paba se uvjek pitao kako to dolazim niotkuda, uvjek u isto vrijeme, i kako nestajem iz ženskog toaleta“ izjavio je Ker.

(zanimljivostdana.com)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se