5.4 C
Zvornik
19. април 2024.

Godinama svojim kućama prilaze neuslovnim putem (foto)

OSMACI – Mještani jednog dijela naselja Vilčevići, koje teritorijalno pripada opštini Osmaci, već godinama svojim kućama prilaze makadamskim putem koji je u katastrofalnom stanju.

Kako su nam rekli mještani ovog dijela naselja, radi se o 150 metara puta koji je blago rečeno u katastrofalnom stanju a pored svega, četiri kuće su totalno ‘odsječene’ da se ne može priči ni automobilom.

„Opština Osmaci već godinama ne želi pomoći da se taj put sredi. Na sve naše molbe smo dobijali odgovor ‘ne'“, kažu za naš portal ogorčeni mještani.

Oni dodaju da je ogorčenje još veće jer su im nadležni iz lokalnog komunalnog preduzeća postavili kontejnere ispod navedenog puta dok su kod ostalih mještana postavljali kante za smeće u dvorište kuća.

„Njihov odgovor zašto nemamo svi kante za smeće u dvorištu kuća bio je da oni ne mogu prići sa kamionom našim kućama, zbog toga što je put u lošem stanju a traže od nas da plaćamo komunalne usluge po isitim uslovima kao i ostali stanovnici Osmaka“, dodaju mještani ovog naselja.

U izuzetno loše stanje ovog puta uvjerila se i ekipa portala „Zvornik Danas“ te se kroz fotografije možete i sami uvjeriti u istinitost priče mještana dijela naselja Vilčevići kod Osmaka.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se