23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

ZUUM-ovi dani sporta: Milići i Caffe Sollo najbolji u basketu

ZUUM-ovi dani sporta zavšeni su u nedelju uveče finalnim mečevima turnira u basketu. Turnir je završen pobjedom ekipa Caffe Sollo u seniorskoj konkurenciji i pobjedom ekipe Milića u konkurenciji ekipa do ’99. godišta

U kategoriji ’99. godište u finalu su igrale ekipe Kinder jaje i Milići, nakon produžetka, slavila je ekipa Milića rezultatom 13:10 i tako zasluženo zauzela prvo mjesto.

U kategoriji seniora u finalu su igrale ekipe Caffe Sollo i ASoglas. U veoma uzbudljivom meču, zasluženo je slavila ekipa Caffe Sollo rezultatom 15:12.

Organizatori turnira, Zvorničko urbano udruženje mladih i KK Zvornik basket, zahvalili su svim učesnicima turnira na fer i korektnoj igri, kao i sponzorima i navijačima.

– Još jednom, hvala svima koji su nas podržali i tako pomogli da se ovaj turnir održi – rekli su organizatori, a prije svega tu su istakli Opštinu Zvornik, OŠ Sveti Sava, RSC – Sportsku dvoranu Zvornik, Revolutio N Team-Zvornik, Vaganundo Caffe Zvornik, Naša Kafana Zvornik, Caffe Sollo Zvornik, Osvit-Radio Zvornik, Dom Omladine Zvornik, Pera Ždera, ASoglas, Zvornik Danas, USKemo.

Dejan Gajić, jedan od organizator istako je doprinos volontera i učesnika organizacije i relazatore aktivnosti.

– Da ne zaboravimo one bez kojih bi sve ovo bilo mnogo teže, to su članovi kluba KK Zvornik basket i svi oni koji su im se priključili, i pomagali nam od prvog do poslednjeg dana. Hvala vam svima, ponosni smo na vas – rekao je Gajić

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se