23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Žene otkrile kako da ih dovedete do orgazma

Otprilike samo jedna četvrtina žena redovno postiže orgazam tokom polnog odnosa. Ženama je potrebno puno više od penetracije penisa u trajanju od pet minuta

Ženski orgazam je globalna misterija. Muškarac nikad nije 100 odsto siguran da će partnerka da postigne orgazam, niti postoji tehnika koja garantuje da će ga postići. Ali, jedno je sigurno – kad žena ne postigne orgazam to je veliki udarac za njegov ego, prenosi Stil.

Muškarcima koji nisu sebični stalo je do toga da njihova partnerka postigne orgazam, što je pohvalno, ali većina muškaraca ne shvata da žene mogu da uživaju u seksu i ako ne postignu vrhunac.

Istraživanja su pokazala da samo jedna četvrtina žena redovno postiže orgazam tokom polnog odnosa. Ženama je potrebno puno više od penetracije penisa u trajanju od pet minuta.

A šta žene treba da rade?

Kako bi olakšale muškarcima, mnoge žene su putem ankete na stranici askmen.com dale odgovor na pitanje šta im je potrebno kako bi postigle orgazam.

Najpopularniji odgovor koji su dale, njih 59,88 odsto, ujedno je i ono najteže za postići – delikatna stimulacija klitorisa sa istovremenom penetracijom.

Nadalje, 18,05 odsto žena koje su učestvovale u anketi izjavile su da nikad nisu imale orgazam. Njih 7,7 odsto izjavile su da im za orgazam treba vibrator, a njih 7,04 da im je potrebno da razmišljaju o nečem seksi.

Dakle, tajna koju bi svaki muškarac trebalo da zna u krevetu je pravilna stimulacija klitorisa. A šta je pravilno, mnogi će se zasigurno pitati. Svaka žena ima drugačije preferencije, a jedini način da otkrijete što joj odgovara, jeste da zajedno dođete do tog saznanja. Prije nego usavršite stimuliranje klitorisa tokom penetracije, bolje se posvetiti njenom klitorisu prilikom oralnog seksa ili stimulacije samo rukom.

Stručnjaci savjetuju i da su najbolje poze za stimulaciju klitorisa kad je žena na muškarcu i kad je muškarac iza žene.

Stil

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se