20.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Mićić: Šest bodova veliki uspjeh

Fudbaleri Drine zabilježili su i drugu pobjedu u „BH Telekom“ Premijer ligi BiH a ovaj put, na svom stadionu, bili su bolji od fudbalera Radnika iz Bijeljini rezultatom 1:0.

Jedini gol postigao je Edin Rustemović u 31. minutu utakmice a trener Dragan Mićić poslije utakmice bio je prezadovoljan pobjedom.

„Ja bih prvo čestitao mojim igračima na dobroj borbi, pokazali su da imaju karakter, da se bore za boje FK Drina. Za nas je utakmica bila veoma teška, znali smo da ispred sebe imamo protivnika koji se dobro brani i postavlja, tako da nije bilo uopšte lako doći do njihovog gola“, rekao je Mićić.

On je rekao da je ekipa dala gol na vrijeme te je do samog kraja znalački držala konce u svojim rukama i na kraju zasluženo pobjedila.

„Mi smo prezadovoljni sa osvojenih šest bodova u četiri kola, jer imali smo težak raspored, a protiv ovakvih ekipa uzeti šest bodova zaista je veliki uspjeh“, istakao je Mićić.

Ove srijede na rasporedu je 5. kolo Premijer lige a duel Sarajeva i Drine odložen je zbog obaveza ekipe Sarajeva u Ligi Evrope protiv Borusije Menhengladbah, tako da će Drina svoj sledeći meč odigrati u subotu na svom stadionu protiv Željezničara iz Sarajeva.

„Ova pobjeda je uvertira za jedan klub kakav je Željezničar i zato koristim ovu priliku da pozovem navijače da dođu u što većem broju na stadion kako bi pomogli da pobjedimo jedan veliki klub kao što je Željezničar“, zaključio je Mićić.

Njegov kolega, trener Radnika Srđan Bajić, čestito je Drini na zasluženoj pobjedi te dodao da je Drina bila bolja za jedan postignut gol.

„Utakmica je bila borbena i dinamična a u toj borbenosti i dinamičnosti bilo je dosta i grešaka i čini mi se da su fudbaleri Drine bili bolji samo za taj jedan gol“, rekao je Bajić.

 

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se