8.4 C
Zvornik
16. април 2024.

Italijanski naučnik tvrdi da je otkrio uzrok homoseksualnosti: „Ako vam dijete gej, onda je to zbog vakcina“!

– Svaka vakcina  stvara homoseksualnost, jer spriječava formiranje karaktera. To je mikrooblik autizma. Vidjećete koliko će biti homoseksualaca u sljedećoj generaciji, to će biti katastrofa. Vakcine, te sumnjive hemikalije doktori ubrizgavaju u djecu od prvog dana  rođenja, a bez da vam pokažu omot, sastojke ili upustvo vakcine.

Vakcine, mješavine hemikalija, se, pod obavezno daju djeci na preporuku Svjetske zdravstvene organizacije, bez da se sagleda prava istina stvari, da se provjeravaju nuspojave, bez da se provjeravaju same vakcine, da se na iste nuspojave reaguje.

Poznato je da je Bil Gejts, filantrop i jedan od najvećih finansijera vakcina na svijetu,  javno rekao da će vakcine poslužiti depopulaciji stanovništva, odnosno smanjenju broja stanovnika na zemlji. Ali, svi samo odmahuju rukom jer mejnstrim mediji tvrde kako je vakcina prijeko potrebna, neophodna i obavezna. Kao da su papagaji, a ne mediji koji bi trebali objavljivati i onu, ne tako lijepu, drugu stranu priče o vakcinama.

Vanoli ne mrzi homoseksualce, on ne krivi nikoga jer su, kaže, bolesni.

– Ne bih krivio nekoga ko boluje od raka ili srčanog udara – rekao je.

– Ali moramo reći da je to bolest, nešto što ne poštuje prirodni poredak. Jedan od glavnih uzroka su vakcine, koje idu protiv života, uznemirujući naš um. Dokaz je veliki porast u broju homoseksualaca. Otkada su počela masovne vakcinacije, ovo je rezultat, zaključio je Vanoli.

Uzrokuju li vakcine homoseksualnost ili ne, ostavljamo vama na razmišljanje. Ali, vakcina ne bi trebala biti obavezna, pogotovo ne u vrijeme koje navodno zazire od bilo kojeg oblika totalitarizma. 

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se