4.3 C
Zvornik
19. април 2024.

Đurić na slatkim mukama

KARAKAJ – Upravo završeni prelazni rok bio je veoma uspješan za ekipu Radničkog iz Karakaja. Vicešampion iz prošle sezone je zadržao skoro sve igrače,  a klubu je pristupilo devet novih igrača.

Karakaj su napustili samo Mirko Jurošević koji je prešao u OFK Trnovicu i Marko Lazarević koji je pristupio Jedinstvu iz Roćevića, dok su se u redove Radničkog vratili Goran Milovanović (Podrinje), Mićo Katić (Jardan) i Miladin Perić (Bratstvo), a novaljije u novoj sezoni biće mladi špic Goran Jovanović  i perspektivni golman Savo Stevanović, koji su došli iz komšijskog Jardana, kao i četvorica dojučerašnjih juniora Drine, Mustafa Tabalović, Mirsad Mehidić, Jasmin i Enes Sačević.

Trener Vidoje Đurić na raspolaganju ima 27 igrača, i imaće skoro na svim pozicija po dva kvalitetna igrača, te mu neće biti nimalo lako odabrati startnih jedanaest.

– Atmosfera u klubu je odlična, nikad bolja, svi rade ozbiljno i disciplinovano, kako bi u veoma jakoj konkurenciji izborili mjesto među prvih jedanaest. Odigrali smo tri pripremne utakmice, izgubili u Kalesiji od domaće Bosne sa 2:1, sa juniorima Drine u Karakaju igrali neriješeno 3:3 i pobjedili na svom terenu Podrinje iz Tršića sa 3:2. Naredni vikend učestvujemo na turniru u Malom Zvorniku, a za generalku 10. avgusta imamo više ponuda, protivnika ćemo znati za koji dan. U dosadašnjim utakmicama prikazali smo kvalitetnu igru uz određene nedostatke koje će trener Djurić korigovati u hodu do početka sezone, kada na startu gostujemo ekipi Gorice iz Pučila – rekao je Rajo Okilj, sekretar Radničkog.

Milan Đorđić

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se