-0.6 C
Zvornik
20. април 2024.

Bijeljina: Ubila švalera pred sinom!

BIJELJINA – Majka i sin, Rada (41) i Mladen (24) Todorović, uhapšeni su juče zbog sumnje da su ubili Dragoljuba Vidovića (56) iz Bijeljine, čije beživotno tijelo je pronađeno u ponedjeljak u neposrednoj blizini šljunkare na Pavlovića mostu.

Kako prenose lokalni mediji, Rada Todorović i Dragoljub Vidović bili su u poslovnoj i ljubavnoj vezi, ali ubijeni nije želio da prihvati raskid veze koji je inicirala Rada.

Kobnog dana oni su se posvađali ispred njene kuće i nasrnuli jedno na drugo, nakon čega su majka i sin ubili Dragoljuba.

Njegovo beživotno tijelo potom su vozilom audi prevezli i bacili u blizini šljunkare.

Tokom kriminalističke obrade Rada i Mladen Todorović su priznali ubistvo, a policija je oduzela audi u kojem su prevezli tijelo ubijenog do šljunkare.

Kako smo saznali od poznanika ubijenog Vidovića i Todorovićeve, njihovo poznanstvo traje nekoliko godina. I jedno i drugo su bili aktivisti u Socijalističkoj partiji, a u jednom periodu su im se ukrstili i poslovni putevi.

Naime, zajedno su radili u „Mesoproduktu“. Kako nam je rekao poznanik koji nije želio da mu navodimo ime, navodno su podigli i neke zajedničke kredite, koje je vraćao Vidović.

Prema njegovim riječima, nakon što je Todorovićeva potrošila novac, njih dvoje su se često svađali, što je naposlijetku završilo tragedijom.

Kako smo nezvanično saznali od izvora bliskog istrazi, Vidović je ubijen sa devet uboda nožem, a utvrđeno je da su mu polomljena i dva rebra.

Nakon ubistva tijelo je zamotano u najlon i odvezeno desetak kilometara od mjesta ubistva.

Policija je, nezvanično, našla veliki broj tragova koji nesumnjivo ukazuju da su majka i sin ubili Vidovića.

Podsjećamo da je nestanak Vidovića prijavljen 21. avgusta, a po tvrdnjama porodice, udaljio se od kuće 18. avgusta u nepoznatom pravcu.

U ponedjeljak je pronađen njegov leš, a obdukcijom je utvrđeno da je smrt nastupila nasilnim putem.

Nezavisne novine

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se