7.4 C
Zvornik
16. април 2024.

Zekić nastavlja sa dominacijom. Odigrao i prvi međunarodni turnir

Na nedavno završenom teniskom turniru  Lanaco Cup koji je proteklog vikenda održan u Banja Luci još jednom se potvrdilo da Nikola Zekić iz teniser teniskog kluba Vidikovac iz Zvornika nema ozbiljnu konkurenciju na prostoru Republike Srpske i Bosne i Hercegovine.

Mladi teniser iz Zvornika je od šest odigranih mečeva zabilježio isto toliko pobjeda pri tome izgubivši na cijelom turniru samo jedan gem.

Prema statističkim podacima teniskog saveza Republike Srpske ovakva dominacija jednog tenisera u svojoj generaciji nije zabilježena. Zekić je takođe prije desetak dana odigrao i svoj prvi međunarodni turnir gdje je pobijedio prvaka Španije i prvaka Srbije.

-Tako da svoj talenat polako pokazuje i na međunarodnoj sceni. U narednom periodu odigraće jos dva turnira iz kalendara Teniskog saveza Republike Srpske – rekao nam je Goran Zekić, Nikolin otac.

U septembru Nikolu očekuju pripreme u Nacionalnom teniskom centru Banja Luka, a nakon toga predstavljaće Republiku Srpsku i Bosnu i Hercegovinu u međunarodnim mečevima u svojoj konkurenciji.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se