20.4 C
Zvornik
28. март 2024.

U Zvorniku završen treći Međunarodni moto susret (foto)

ZVORNIK – Uručivanjem zahvalnica bajkerima, u Zvorniku je danas završen treći Međunarodni moto susret na kome je učestvovalo više od 500 motorista iz zemalja okruženja, Austrije, Njemačke i Švajcarske.

Predsjednik Moto kluba „Drinski soko“ Zvornik Miroslav Krstić ocijenio je da su svi ciljevi koji su programom susreta bili definisani u potpunosti ispunjeni.

„Kao organizatori ovog susreta zadovoljni smo jer smo, zahvaljujući odazivu velikog broja bajkera, realizovali programski sadržaj takmičarskog i kulturnog sadržaja“, rekao je Krstić i dodao da je jedan broj bajkera koji su najavili dolazak iz daljih zemalja odjavio učešće zbog loših vremenakih prilika.

Krstić je ocijenio da je treći Međunardoni moto susret, koji je počeo u petak 11. jula na bazenima „Magic Sky“ kod Zvornika, protekao u dobroj i prijateljskoj atmosferi, zahvalivši se svim učesnicima susreta koji su došli da promovišu ovu motorijadu, kao i onima koji zbog opravdanih razloga, odnosno loših vremenskih prilika, nisu mogli da prisustvuju.

Sekretar Moto kluba „Drinski Soko“ iz Zvornika Milan Lučić dodao je da bajkeri ove susrete iskoriste za posjete istorijko-kulturnim spomenicima, čime se mogu svrstati i u turiste.

„Njima nije smao cilj vožnja na motoru nego da iskoriste boravak i za razgledanje svega onoga što ih iunteresuje u bližoj a i daljoj okolini Zvornika. To je i naš cilj, kao domaćina susreta, da ih upoznamo sa svemu onom čime grad i okolina raspolažu, a toga kada je u pitanju Zvornik nije baš malo“, rekao je Lučić.

U muzičko-kulturnom dijelu programa bejkere su prvog dana zabavljale grupe „Morrison“ iz Zvornika, „Ministri“ iz Bijeljine i „Seizmos“ iz Loznice, a drugog dana „Gnjev anđela“ iz Bratunca, „Arke“ iz Bijeljine i „Morisson“ iz Zvornika.

Organizator ovih susreta bio je Moto klub „Drinski soko“ iz Zvornika.

Moto klub „Drinski soko“ broji 22 člana i šest pripravnika koji tokom dvije godine moraju da zasluže da postanu članovi. Uslov je da ne smiju načiniti nikakav saobraćajni prekršaj u vožnji na motoru ili vozilu, odnosno moraju zaslužiti svojim ponašanjem da dobiju boje „Drinskog sokola“.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se