4.3 C
Zvornik
30. марта 2023.

Tanje butine za samo 7 dana

Još uvijek vas muči to što ne možete da stanete u svoje omiljene farmerke, a vježbate svakodnevno! Istina je da mnoge vježbe ne uključuju pokrete koji su presudni za pojedine regije, na kojima se lako zadržavaju masne naslage. Stoga za samo sedam dana i najviše 20 minuta ovog kardio programa specijalno osmišljenog samo za smanjenje obima butina, postignite ono o čemu ste dugo sanjale.

1) VOZITE BICIKL U VAZDUHU

Lezite na leđa podignite noge i „vozite bicikl“ u vazduhu. Ovo je sjajna vježba za mišiće butine i zadnjice, koju možete raditi i dok gledate omiljenu seriju na televiziji, a rezultate ćete vrlo brzo primjetiti.

2) NE ZABORAVITE ČUČNJEVE

Savijte koljena u polučučanj, sa rukama ruke na kukovima ili stuku, i lagano se spuštajte se prema podu sve dok ne osjetite zatezanje i bol u butnim mišićima. Uspravite se i ponavljajte vježbu najmanje osam puta. Kad steknete kondiciju, moći ćete da je radite u većim serijama.

3) NAJPOZNATIJA VEŽBA

Lezite na leđa, savijte noge u koljenima, a ruke opružite pored tijela i gledajte ravno u plafon. Postavite savijeni peškir između koljena, kako bi unutrašnja strana vaših butina aktivno učestvovala, i izdižite zadnjicu. Ponavljajte ovu vježbu više od 15 puta u jednoj seriji i ne zaboravite na pravilno disanje.

[mom_video type=“youtube“ id=“5OQXAm7JKuM“]

(Blic Žena)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
973PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se