18.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Seksi selfijima dižu moral izraelskim vojnicima (foto)

Seks je oduvijek bio roba koja se najbolje prodaje. To su shvatile i izraelske djevojke koje su, po uzoru na pinap djevojke iz pređašnjih ratova, odlučile da svojim golim tijelima podignu moral izraelskim vojnicima.

Posteri zgodnih djevojaka visili su u kućama, vozilima i vojničkim kasarnama, a pogled na njih vojnicima izmučenim u borbama odmah bi vraćao snagu.

Danas u eri društvenih mreža stvar je mnogo jednostavnija. Naime, Gavrijel Bejo (27) koji se inače bavi marketingom, pokrenuo je Fejsbuk stranicu podrške izraelskoj vojsci (IDF) koja je za samo dva dana sakupila 16.000 lajkova, a na kojoj se djevojke ne stide da otvoreno pokažu svoje tjelesne atribute na kojima ispisuju poruke podrške.

Kako kaže, na ideju je došao da bi podstakao izrealsku vojsku koja vodi borbe u pojasu Gaze i da „proslavi izraelsku borbu za slobodu“.

– Sjetio sam se onih pinap djevojaka iz svjetskih ratova pa sam odlučio da uradim isto. Srećom, oko sebe imam lijepih drugarica koje su odmah pristale da se fotografišu i pošalju poruku. Želim da osvetlim IDF (Israel Defense Forces) i Izrael jer su ovih dana sumorno prikazani – priča Gavrijel.

U ovom, u najmanje uvrnutom obrtu, ljudi su počeli da kače gole selfije u kojima mješaju ljubav i mržnju (i naravno seks) kao podršku svojoj državi i muškarcima koji se bore za nju.

– Dragi izraelski vojnici, sakupili smo se kao čin poštovanja prema vama. Ne morate da čekate 72 ružne djevice, vi ste naši heroji. Ljepota izraeslkih djevojaka čeka na vas, ovdje kod kuće. Vratite nam se – piše na stranici.

Na stranici ima i montaža raketnih napada, ali svakako najviše pažnje privlače seksi selfiji djevojaka koje svoje grudi i zadnjice „ukrašavaju“ natpisima kao što su „I <3 (love) IDF“ i „Fuck Hamas“.

Gavrijel je dobio i povratne reakcije od vojnika čije poruke je sa hebrejskog preveo na engleski i okačio na stranicu.

– Vaša stranica postala je glavna tema u našoj borbenoj jedinici. Niste ni svjesni koliko vaša ljubav i podrška utiče na naše dužnosti vojnika – još je jedna od povratnih poruka – rekao je jedan od vojnika.

Gavrijel Bejo pokrenuo je i stranicu za muškarce koji žele da se skinu u znak podrške izraelskoj vojsci, ali ova stranica privukla je mnogo manje pažnje i sakupila daleko manje lajkova.

Glas Srpske

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se