15.9 C
Zvornik
28. март 2024.

Rafalima ubio dva muškarca u kafiću

PRIJEDOR – Muharem Balić (62) i Almir Redžić (48) iz Trnopolja kod Prijedora ubijeni su u kafiću „San“ u Trnopolju, rekao je načelnik Sektora kriminalističke policije Centra javne bezbjednosti (CJB) Prijedor Radomir Dukić.

„Vlasnik kafića `San` Irfan Redžić iz Trnopolja prijavio je policiji slučaj sinoć u 23.35 časova i od tada traje pozivanje i uzimanje izjava od više lica, a danas će biti obavljena obdukcija tijela stradalih“, rekao je Dukić na konferenciji za novinare u Prijedoru.

On je naveo da je, prema sada raspoloživim informacijama, vlasnik lokala oko 22.00 časa otišao, da je Baliću i Redžiću ostavio ključ i rekao im da zaključaju lokal kada budu htjeli otići i da mu ubace ključ na mjesto koje im je naznačio, da su u momentu njegovog odlaska iz lokala njih dvojica ostali sami, te da je nakon nešto više od sat vremena čuo dva rafala, a potom zatekao na podu kafane njihova beživotna tijela, prenosi Srna.

„Uviđaj su obavili pripadnici CJB Prijedor u saradnji sa Okružnim tužilaštvom Banjaluka“, dodao je Dukić.

Po nezvaničnim informacijama, Balić je austrijski penzioner, dok je Redžić od ranije poznat policiji, objavila je Fena.

U MUP RS su rekli da su zasad isključili kao motiv ovog dvostrukog ubistva koristoljublje i zločin zbog nacionalne netrpeljivosti.

Agencije

Povezano:

>>>Dvostruko ubistvo u kafiću kod Prijedora

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se