23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Otvoreno o oralnom seksu: One se ne stide da opišu kako to rade u krevetu

Mnoge žene su tokom vremena otkrile određene cake za savršen oralni seks, a koje uvijek uspjevaju. One su otkrile svoje najbolje savjete za izluđujući oralni seks, zbog kog će vas obožavati i iznova tražiti da mu ponovo pružite to zadovoljstvo.

– Samo zato što je u pitanju oralni seks, to ne znači da bi trebalo samo da koristite usta. Koristite i ruke uz koren penisa, a možete i da se njima igrate sa njegovim testisima – kaže Kler, prenosi Blic Žena.

– Postoji malo mjesto ispod testisa koje je veoma osjetljivo. Moj bivši mi je jednom otkrio da je to kao da mu pogađam g-tačku. Uspjeva svaki put! – savjetuje Maja.

– Nekada koristim lubrikant sa ukusom kada mu pružam oralni seks. Mislim da lubrikant pomaže i meni i njemu da više uživamo – iskrena je Sara.

– Ako počnem da se umaram ili moram da stanem da bih progutala pljuvačku (grozno, znam), ja usporim pa ponovo ubrzam. Kada malo odmorim, opet ubrzam. Mislim da mu se promjena tempa jako dopada – savjetuje Lara.

– Pitajte ga šta mu se dopada. Tako ćete imati više samopouzdanja jer ćete znati kakav ritam i brzinu on voli – otkrila je Lana.

– Uvijek razmišljam o tome koliko mu prija i koliko uživa u tome, kao i kako voli da uzvrati istom mjerom. Zato se baš unesem – iskrena je Nina.

– Kada vidim da je pred vrhuncem, lagano ga povučem za testise, da bi duže trajalo. Moj dečko kaže da mu je zato orgazam mnogo intenzivniji – rekla je Marija.

– Često stenjem dok mu to radim, jer znam da ga još više uzbudi kada osjeti da i ja uživam u tome – otkrila je Sofija.

Blic Žena

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se