18.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Mladi zvornički košarkaš sa reprezentacijom Srbije na Evropskom prvenstvu

Mladi zvornički košarkaš, dijete zvorničke KK Drine, Nemanja Nikolić otputovao je sa kadetskom reprezentacijom Srbije na pripreme za Evropsko prvenstvo u Letoniji

ZVORNIK – Prvi zvornički košarkaš koji će učestvovati na jednom velikom međunarodnom takmičenju biće Nemanja Nikolić, koji je danas otputovao na Zlatibor.

On će se na Zlatiboru pridružiti kadetskoj reprezentaciji Srbije U16, koja se sprema za Evropsko prvenstvo u Letoniji, rekao nam je Nikola Spasojević, predsjednik KK Drina.

Nemanja Nikolić je ’98. godište i igra na poziciji plejmejkera. Ponikao je u redovima zvorničke KK Drine. Poziv među 20 najboljih kadeta reprezentacije, koja je uvijek imala mlade košarkaše u svjetskom vrhu svjedoči o talentu ovog mladića.

Najbolji kadeti Srbije pripremaju se na visinskim priprema na Zlatiboru za Evropsko prvenstvo koje će se održati u Letoniji od 20. do 30. avgusta. Oni će na U16 Evropskom prvenstvu igrati u prvom kolu protiv Finske, Litvanije i Turske.

Mlađe kategorije na kampu na Tari

Mlađe kategorije KK Drina otputovale su na košarkaški kamp Tara 2014, gdje će sa košarkašima svojih uzrasta iz cijelog regiona sticati nova saznanja o košarci.

Kompanija Alumina pomogla je klub sa poklonom od 100 majica za sve igrače u klubu.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se