23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Hiljade žena prestalo da se brije, ponosne i srećne: Ovo su ženske noge?! (foto)

Hiljade žena pridružilo se pokretu Hairy Legs Club. Na njihovom blogu poklonice šalju svoje priče i slike, a sve se slažu da je nevjerovatan osjećaj kada prestanete da brinete o maljama po tijelu.

Ovaj pokret promoviše dlakave noge, žene rasterećuje depilacije i brijanja i slike ohrabruju sve veći broj dama da se opredijele za ovakav vid „njege“

– Ovaj blog posvećen je ženama sa veoma maljavim nogama. Neka naše noge budu šampioni- napisala je Sara pozivnu poruku na blogu koji je za veoma kratko vrijeme postao hit na društvenim mrežama.

Poklonice „prirodne ljepote“ kažu da se ne osjećaju ništa manje seksi i poželjno iako imaju malje. Jedna od njih kaže da radi u Africi gdje se takve žene smatraju izuzetno privlačnim, a sve su saglasne da im je veoma udobno u sopstevnim tijelima.

– Nisam nimalo postiđena i zaista uživam. Nosim i kratke i duge haljine, moda ne trpi zbog moje odluke. Dlake me podsjećaju da mogu da radim i ne radim šta god hoću sa svojim tijelom- napisala je blogerka „Swankified“ koja je odluku o ne brijanju donijela kada se upoznala sa pokretom. Kaže i da joj znači mnogobrojna podrška.

Blogerke kažu i da se nijedna od njih ne osjeća manje ženstveno od kada ne uklanja malje, a nisu osjetile ni osudu javnosti. Tek ponekad neke radoznale poglede.

Blic Žena/Foto: hairylegsclub.tumblr.com

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se