14.3 C
Zvornik
28. март 2024.

Cvijanović: Bosiću, budi muško i izađi nekome na crtu

MODRIČA – Premijer Republike Srpske Željka Cvijanović danas je od predsjednika SDS-a Mladena Bosića zatražila da konačno izađe nekome „na crtu“ i pokaže da je sposoban da iznese neku političku bitku, umjesto da, kako je navela, stalno sjedi kao učenik u nekoj klupi postavljen u ćošak i onda drugima drži lekcije i predavanja.

„Ja od njega tražim da bude konačno negdje kandidat, da izađe nekom ‘na crtu’, da pokaže da je sposoban da iznese neku političku bitku, umjesto da sjedi stalno u nekom ćošku, kao učenik u nekoj klupi postavljen u ćošak, i onda drugima drži lekcije i predavanja“, rekla je u Modriči Cvijanovićeva, koja je kandidat SNSD-a, DNS-a i SP-a za člana Predsjedništva BiH na predstojećim izborima.

Na pitanje novinara da prokomentariše zahtjev Bosića da podnese ostavku na mjesto premijera Srpske jer joj je sin zaposlen u „Elektroprenosu BiH“, Cvijanovićeva je rekla da je njen sin tamo zaposlen jer je prošao konkurs.

Cvijanovićeva je rekla da je to pripravničko mjesto na određeno vrijeme.

„Znam da bi gospodinu Bosiću vjerovatno bilo bolje da su moji sinovi neki koji švercuju, trguju, ne uče ili slično, pa bi onda imao dodatnu temu. Hvala Bogu, oni nisu takvi. Njemu predlažem da hrabro, muški nekom konačno izađe ‘na crtu’ i da konačno pokaže šta može da radi, pod pretpostavkom da svi u njegovoj partiji stanu iza njega da on bude taj kandidat, a to nije slučaj“, istakla je Cvijanovićeva.

Predsjednik Vlade Srpske Željka Cvijanović i načelnik opštine Modriča Mladen Krekić prisustvovali su danas početku podjele vaučera od 5.000 KM za 439 domaćinstava koja su pretrpjela štetu u majskim poplavama na području ove opštine.

SRNA/Nezavisne novine

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se