14.3 C
Zvornik
28. март 2024.

U toku pripreme za otvaranje Starog mosta

Stari pješački most između Malog Zvornika i Zvornika u toku dana biće otvoren za prelaz pješaka, potvrdio je komandant Opštinskog štaba za vanredne situacije Mali Zvornik i predsjednik opštine Dragan Bogićević.

Stari most još nije pušten u promet (1)On je pojasnio da su u toku pripreme za otvaranje mosta i da je pitanje sata kada će on biti otvoren. Prema njegovim riječima to je sada tehnička stvar koja uključuje aktivnosti vezane za ponovno organizovanje graničnog prelaza.

On je zamolio građane za strpljenje i razumjevanje jer je nadležnim službama potrebno nekoliko sati da obave pripreme za otvaranje mosta, prenosi Malizvornik.rs.

Stari most još nije pušten u promet (2)Bogićević je sinoć na sjednici Opštinskog štaba za vanredne situacije u Malom Zvorniku izjavio da će most biti privremeno otvoren naredna dva mjeseca, dok traju pripreme za njegovu rekonstrukciju. Za to vrijeme biće izvršena revizija projekta rekostrukcije mosta i detaljno snimanje i analiziranje stanja u kojem se objekat nalazi.

On je dodao da će se po okončanju pripremnih radnji odmah pristupiti rekonstrukciji i sanaciji mosta i da će dok traju radovi most ponovo biti na neko vrijeme zatvoren.

Povezane vijesti:

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se