9.3 C
Zvornik
29. март 2024.

Polučasovne obustave na pravcu Bijeljina – Tuzla

Na magistralnom putu Tuzla – Bijeljina, u mjestu Seljublje, zbog radova na sanaciji kolovoza zabranjen je saobraćaj teretnih vozila težih od 3,5 tone, dok putnička vozila saobraćaju uz povremene polučasovne obustave.

Mokar kolovozZbog odrona potpuno je obustavljen saobraćaj na regionalnom putu Lopare – Gornja Tuzla u mjestu Veselinovac, a vozila prema Tuzli mogu koristiti zaobilazni pravac preko Priboja, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Na magistralnom putu Lončari-Brčko saobraćaj je još obustavljen, a vozila se preusmjeravaju preko Arizone i Cerika, malezijskim putem prema Brčkom.

Zbog velikih odrona neprohodni su i regionalni putevi Bratunac – Drinjača, Fakovići – Skelani i Šekovići – Kaštelj.

Na maistralnom putu Banjaluka – Jajce u Bočcu, saobraćaj se odvija jednom trakom i regulisan je semaforima.

Na magistralnim putevima Klašnice – Prnjavor u Čardačanima i Šepak – Vlasenica i Zvornik – Bijeljina, te na regionalnim Zeleni Jadar granica sa Srbijom, Konjević Polje – Fakovići i Tišća – Caparde, zbog pojave klizišta, saobraća se jednom trakom.

Na magistralnom putu Bileća – Gacko, lokalitet Stepen, zbog opasnosti od odrona saobraćaj se odvija jednom kolovoznom trakom.

U toku je sanacija puteva Karakaj – Caparde i Bratunac – Sikirić, a vozila se povremeno propuštaju jednom kolovoznom trakom.

Na dionici regionalnog puta Doboj – Maglaj, u mjestu Rječice, zbog odrona saobraćaj teretnih vozila odvija se naizmjenično, jednom trakom.

Na magistralnom putu Maglaj – Doboj, u mjestu Kosova, do daljeg se ne može saobraćati. Na obilaznom pravcu – regionalnom putu preko Ševarlija, teretna vozila četiri metra visine povremeno se propuštaju po posebnom režimu naizmjenično, dok putnička vozila ovom obilaznicom saobraćaju bez ograničenja, ali sporije.

Na dionicama Simin Han – Kalesija, u mjestu Čaklovići, i Odžak – Brod obustavljen je saobraćaj za teretna vozila, dok automobili saobraćaju naizmjenično, jednom trakom.

Granični prelazi Šamac i Brčko i dalje su zatvoreni za saobraćaj, a na ostalim prelazima nema dužih zadržavanja.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se