LIFESTYLE

Najgora mjesta za seks, a tako privlačna

Mnoge parove uzbuđuje i sama pomisao na to da se seksaju na nekom javnom mjestu.

seksMogućnost da budu uhvaćeni dodatno rasplamsava strasti, piše Net.hr.

I dok su neka mjesta idealna za takve seksualne podvige, postoje i ona mjesta zbog kojih biste mogli upasti u nevolju. Na stranici menshealth.com naveli su najgora mjesta za seks.

U avionu

Kada je seks u pitanju, za 33 posto Amerikanaca ulazak u Mile high club nalazi se na to-do listi. Prije nego što se odlučite za ovaj hrabar potez, imajte na umu da je jedan britanski par zbog toga završio s lisicama na rukama. Ne samo da su uhvaćeni, nego su i dodatno osramoćeni jer su na istom letu bili i roditelji Britanke. Osim rizika da vas uhvate i da se osramotite, seks u avionskom WC-u vjerovatno neće biti ugodno iskustvo. Prostor je jednostavno premali.

U crkvi

Jedan stariji par je uhapšen u Solt Lejk Sitiju nakon što su se prepustili oralnom seksu na crkvenom travnjaku tokom ceremonije vjenčanja na kojem uopšte nisu bili gosti. Međutim, oni nisu jedini par koji ignoriše svetost crkvenog zemljišta. Tri posto Amerikanaca priznali su da su se seksali u crkvi. Osim što možete biti osramoćeni ako vas uhvate, možete biti i uhapšeni.

U javnom bazenu

Incident je postao ozbiljan nakon što je policajac uhvatio jedan par iz Floride kako se seksaju u javnom bazenu stambenog kompleksa na plaži u gradu Boka Raton. Iako je par napustio bazen nakon što su uhvaćeni na djelu, muškarac se vratio i počeo prijetiti policajcu, zbog čega je došlo do pucnjave. Osim što možete imati problema ako vas uhvate, seks u bazenima povećava rizik od infekcije. Jedno istraživanje je pokazalo da 58 posto javnih bazena sadrži fekalne bakterije. Osim toga, u vodi prezervativ može lako iskliznuti.

U klubu

Prepustiti se strastima u mračnim WC-ima klubova možda vam se čini odličnom idejom, ali previše rizikujete da vrlo brzo budete uhvaćeni. Često je svima suviše očigledno ako se neki par pokušava poseksati u WC-u nekog kluba. Teško da će tajna ostati neotkrivena što znači da bi za taj čin mogao saznati i izbacivač, a onda vam se ne piše dobro. Ako je u pitanju vaš omiljeni klub, možda ćete ga morati izbaciti s popisa omiljenih klubova.

U tuđem krevetu

Oko 33 posto Amerikanaca začinili su svoj seksualni život tako što su se poseksali u tuđem krevetu. Dvoje posrednika u jednoj agenciji za nekretnine, u Njujorku, zbog toga su ostali bez posla. Tuđa kuća koju su koristili za seks imala je video-osiguranje. Njihove strastvene igrice prekinuli su policajci, par je optužen za provalu i izgubili su posao. Sve u svemu, ako želite začiniti seksualni život, jedan od načina nikako ne bi trebao biti seks među tuđim plahtama.

(Net.hr)

Tagovi
Back to top button
Close
Close