18.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Istorijska šansa Radničkog: Karakajci pred vratima baraža

I pored poraza Radničkog u Bogutovu Selu Karakajci se nalaze pred istorijskim uspjehom

FK Radnički, Karakaj jesen 2013. (foto M.Đ.)ZVORNIK – Ekipa Radničkog iz Karakaja, i pored poraza /0:3/ od Mladosti u Bogutovu Selu u 25. kolu Druge lige Istok, nalaze se pred istorijskim uspjehom. Prošle godine, Karakajci su prvi put ušli u Drugu ligu, a sada im se pruža prilika da se plasiraju u baraž za popunu Prve lige Republike Srpske.

– Dobre igre tokom čitavog prvenstva, omogućili su nam da se plasiramo na drugo mjesto na tabeli i da pokušamo u duelu sa drugoplasiranim timom iz Druge lige, grupa Zapad, da se borimo za učešće u baražu za popunu Prve lige Republike Srpske. Bila bi to nagrada za dobre igre i uloženi trud igrača, stručnog štaba i uprave kluba. Nadamo se da ćemo savladati ekipu Proletera iz Dvorova u zadnjem kolu prvenstva i izboriti se za istorijski uspjeh kluba, rekao nam je Nenad Blagojević, predsjednik Radničkog iz Karakaja.

Nema sumnje da će na igralištu u Karakaju u srijedu doći veliki broj ljubitelja fudbala iz Zvornika i okoline da pomogne igračima Radničkog da se bore za učešće u baražu za popunu najelitnijeg ranga takmičenja u Republici Srpskoj.

Drago Gajić

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se