20.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Invazija vikinških beba: Sve više žena traži spermu iz Danske

U glavnom gradu Danske, Kopenhagenu, nalazi se jedna od najvećih evropskih banki sperme. Na hiljade klinika širom svijeta čeka zaleđene spermatozoide iz ove zemlje. Evropska ekonomija trenutno i nije u najboljem stanju, ali biznis doniranja sperme u Danskoj prosto cvjeta.

beba djete rađanjeU Velikoj Britaniji, sve više žena koje imaju problema sa plodnošću, kao i lezbejskih parova, traži donatore iz Danske.

Naime, ova pomama može se objasniti dobrom genetskom potkovanošću mladih Danaca.

Svakome, kada bi trebalo da zamisli muškog predstavnika ove zemlje, pada na pamet šarmantan i visok nordijski bog.

Možda je opštoj pomami za danskom spermom doprinijela i velika popularnost serije „Vikinzi“, u kojoj seksi glumci Trevis Fimel i Klajv Stenden ostavljaju bez daha.

Trevis Fimel iz serije „Vikinzi“

Muškarci u Danskoj dobijaju oko 30 funti po dolasku. Slična suma se dobija u Engleskoj, ali u toj zemlji ne mogu da skupe dovoljno muškaraca koji su voljni to da urade.

– Ovo se pretvara u pravu invaziju Vikinga. Nekada su nas osvajali preko brodova, a sad to rade putem sperme. U našoj zemlji, samo jedan od 20 muškaraca je podoban za doniranje sperme, jer je potrebno da njegova sjemena tečnost bude visokog kvaliteta, a za to je potrebno proći kroz brojna testiranja. Mnogi se rado odlučuju za spermu danskih donatora, pogotovo zato što imaju veliki izbor – otkriva doktor Alan Pejsi sa Univerziteta u Šefildu.

Reklamni bicikl danske banke sperme

Jedan par koji se odlučio za dansku spermu prezadovoljan je svojom odlukom.

U Engleskoj su morali da čekaju oko 10 godina na spermu, a pošto nisu htjeli toliko da čekaju, odlučili su se da dobiju malog Vikinga.

– Ako želite djecu i ne možete da ih imate, to zaista može da vam uništi vezu i život. Nama se dopalo što dijete, recimo, neće moći tek tako da naiđe na svog brata po ocu i bili smo vrlo uzbuđeni što ćemo dobiti malog Vikinga – tvrdi ovaj par.

(Blic Žena)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se