20.4 C
Zvornik
28. март 2024.

6 oblika ženskog tijela koje muškarci obožavaju

Šta to muškarci vole kod ženskog tijela? Iako žene ponekad mrze svoje male grudi ili poveću zadnjicu, vrijeme je za buđenje svijesti, jer ono što žene smatraju manom mnogim muškarcima je jednostavno neodoljivo.

1. Naglašena zadnjica i bokovi

Pravi primjer svakako je Dženifer Lopez. Žene su oduvijek imale naglašene zadnjice i to se smatralo pravim adutom, a seksi zvijezda je napokon stala na kraj modernim koščatim američkim guzama i s ponosom pokazala šta znače seksi obline.

Muškarci vole ženske zadnjice i smatraju ih neodoljivim, posebno dok se elegantno njišu u hodu. Ako ste ponosna vlasnica naglašene pozadine, iskoristite je kao svoj glavni adut.

Sofija Vergara
Sofija Vergara

2. Bujno poprsje

Kada je riječ o bujnim grudima tu zaista nema greške. Još uvijek nije objašnjeno šta je to muškarcima toliko privlačno kod velikih grudi.

Da li je to zbog njihove multifunkcionalnosti koja uključuje hranu dojenčadi, toplo mjesto za dremanje i seksualni užitak ili ipak postoji nešto što je duboko urezano u mušku psihu i dovodi ih do ludila?

3. Sitne džepne Venere

Žene sitne telesne građe i nižeg rasta imaju jednu veliku prednost, a to je da se mogu zabavljati s muškarcima različitih visina.

Muškarci ih opisuju kao prelijepe i seksi, a dokaz su mini ljepotice Eva Longoria i Šakira. U čemu je trik? Takvi muškarci vole da njihove partnerke izgledaju krhko kako bi mogli da ih zaštite i brinu se o njima.

Kažu kako najvrjednije stvari dolaze u malim dozama pa ako spadate u ovu grupu iskoristite svoj šarm i oborite ih s nogu.

Šakira
Šakira

4. Vitke i visoke manekenke

Visoke, mršave i lijepe žene često se žale kako ne mogu da nađu dečka. Možda zato što ih se muškarci jednostavno boje, ali i s razlogom.

Takozvani ‘supermodeli’ malih grudi i blagih oblina trenutno zauzimaju najvišu poziciju na listi žena s kojima bi muškarci hteli da provode vrijeme.

Kim Karadašijan
Kim Karadašijan

Pripadnice ove srećne grupe zaista mogu da biraju što jako dobro znaju i Eva Mendeš, Naomi Kembel i Sindi Kraford. Ako ste i vi jedna od njih, pripazite da ne postanete previše izbirljive.

5. Bujne i raskošne žene

Imate li velike grudi, široke bokove i zadnjicu za ponos, znači da imate sve što pali maštu većine muškaraca i prava ste srećnica. Svi atributi na jednom mjestu pun su pogodak, a odličan primjer su seks bombe Kristina Hendriks i Kim Kardašijan.

Nemojte se sramiti svojih oblina već ih iskoristite kao pravo oružje koje će vam dati moć i kontrolu kakvu niste ni sanjali da posjedujete. Samo budite umjereni jer ako pokažete sve, neće ostati ništa za maštanja i žudnju.

6. Vitke sportistkinje

Djevojke sportske građe imaju uske bokove i male grudi, ali i čvrstu zadnjicu i opasne trbušnjake koji ostavljaju muškarce bez daha, ali im i teraju strah u kosti.

Žene ovog tipa zrače energijom i snagom, ali i elegancijom što takođe može biti pravo seksualno oružje.

Ne zamarajte se dekolteom, već naglasite svoje vitko atletsko tijelo, a pravi primjer neka vam budu Kameron Dijaz i Šarliz Teron koje ponosno pokazuju svoju sportsku figuru.

Međutim, bez obzira na to u koju grupu spadate, važno je da naučite da volite svoje tijelo sa svim manama i vrlinama što će se odraziti i na vaše samopouzdanje. Ako se ponašate kao da ste najseksepilnija žena u prostoriji, vjerujte da će muškarci to i primjetiti.

(Dnevnik.hr)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se