10.9 C
Zvornik
29. март 2024.

Uživajte u snimcima Ferrarija LaFerrari (video)

Utisci sa prvih test vožnji Ferrarijevog top modela pojavili su se na internetu početkom maja. Uključite zvučnike i uživajte u snimcima koje je u Italiji napravio britanski Top Gear magazin.

LaFerrariU kratkom video snimku izostao je glas komentatora, ali zato je u prvi plan stavljen fantastičan zvuk V12 motora zapremine 6,3 litara.

LaFerrari neće ostati upamćen samo po karakteristikama benzinskog motora jer se u pogonskom sistemu nalazi i električni motor snage 163 ks. To znači da je hiper-sportski LaFerrari zapravo hibrid čija se tehnologija skriva iza imena „HX-KRES“.

Bez obzira na to šta mislite o ovom modelu ili o tome kakve su mu performanse u odnosu na Porsche 918 ili McLaren P1, šanse da se bilo ko od nas nađe za volanom ili u blizini jednog LaFerrarija skoro su nepostojeće.

Ferrari LaFerrari biće proizveden u 499 primjeraka. Da bi neko bio razmotren kao potencijalni kupac neophodno je da ispuni nekoliko uslova.

Prvi uslov je da ste lojalni kupac, odnosno da posjedujete najmanje 5 Ferrarija u svojoj garaži.

Drugi uslov, možda još zahtjevniji od prvog, je da prilikom susreta sa direktorom Ferrarija možete da mu kažete “ ‘de si Luka!“ a da vam se Luka Di Montecemolo tom prilikom obraduje. Naime, direktor Ferrarija lično je odobrio svih 499 aplikacija za kupovinu Ferrarija LaFerrari.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1Br6Pm7ADoI]

(Agencije)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se