9.3 C
Zvornik
19. април 2024.

Socijalisti čestitali Praznik rada

BANJALUKA – Socijalistička partija /SP/ čestitala je 1. maj – Međunarodni praznik rada svim radnicima, sindikatima i građanima u Republici Srpskoj i BiH sa željom da ovaj dan provedu u dobrom raspoloženju, a naredne praznike dočekuju sa većim primanjima i boljim uslovima rada.

Socijalistička partija (SP)

Socijalistička partija ističe da su vrijednosti koje čine okosnicu njenog programa mir, sloboda, rad, ekonomska i svaka druga sigurnost, jednakost i solidarnost.

„Ne smijemo zaboraviti istorijsku simboliku Međunarodnog praznika rada, te ostvarenih tekovina borbe za veća radnička prava, zaštitu radnika na radu, humanizaciju rada i proizvodnog procesa, socijalnu pravdu, radničku solidarnost i druge vrijednosti koje položaj radnika čine temeljom jednog demokratskog društva i socijalne države“, ističe se u čestitki SP-a.

Socijalisti su poručili da će se u narednom periodu snažno zalagati za odgovornost u planiranju i korigovanju ekonomskih i društvenih procesa u korist stanovništva, naročito u oblasti privrede, poljoprivrede, poreske politike i investicija, radi napretka i razvoja Srpske, većeg zapošljavanja i boljeg života.

(SRNA)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se