SPORT

Rukometaši Drine danas postaju ekipa sa najviše titula u RS

Rukometaši RK Drina danas u 17 časova u RSC Zvornik igraće u pretposlednjem kolu Prve rukometne lige Republike Srpske sa ekipom Mladosti iz Banjaluke

Rukometni klub "Drina" ZvornikZVORNIK – RK Drina kolo prije kraja obezbijedio je drugi put za redom tron Prvaka Republike Srpske u rukometu. Danas će na svom parketu u sportskoj dvorani u Zvorniku proslaviti odbranu ukupno šeste titule. Ovim uspjehom RK Drina stiče pravo učešća u Premijer ligi BiH.

-Igramo sa Mladosti iz Banja Luke, raspoloženje je odlično, kada kolo prije kraja slaviš titulu. Ali nas je malo poremetilo i malo smo splasnuli zbog svih ovih dešavanja kod nas – rekao nam je Sredo Vidaković, rukometaš Drine, koji dodaje da se nada će ljudi doći i uveličati slavlje Drine.

Vidaković ne propušta da spomene svoje timske kolege, kako mlade tako i one iskusne.

-Bitno je da smo afirmisali dva mlada igrača u prvom timu, Mladena Ristića i Momčila Arbinju. I da ne zaboravimo iskusne igrače: Novokmeta, Stanarčevića, Obrenovića, Kojića…- rekao je Vidaković.

Sa šesta titula Prvaka RS, RK Drina postaje jedina ekipa sa ovim brojem titula prvaka Republike Srpske u rukometu.

Tagovi

Jedan komentar

  1. Prestao sam da gledam Drinu iz razloga što neće da igraju premijer ligu. Svaki tim se bori za najviše ciljeve oni od toga bježe pozivajući se na finansije, onda ne treba da daju lažne nade navijačima već na startu da bježe od prvog mjesta kao što su to nekad radili fudbaleri Drine. Nadam se da i oni neće krenuti putem rukometaša. Sreća za njih je što ne postoji kazna za odustajanje od igranja u PL jer je to drugi savez a ovo je RSRS i oni to vješto koriste da je jedan savez sada bi slavili ulazak u drugu ligu. Nadam se da opet neće prevariti ljubitelje rukometa u Zvorniku

Back to top button
Close
Close