9.3 C
Zvornik
29. март 2024.

Radojičić: Opozicija zauzela negativan kurs u kampanji

BANJALUKA – Potpredsjednik SNSD-a Igor Radojičić smatra da su opozicione partije u Srpskoj zauzele isključivo negativan kurs u kampanji.

Igor Radojičić (Foto: SRNA)

„Smisao opozicije je sve zgaditi narodu, napraviti sve kriminalcima i lopovima, dok oni sa prtljagom personalnih, kolektivnih i stranačkih afera iz vremena vršenja vlasti pokušavaju sve to da gurnu pod tepih i da narod zaboravi sve što su radili“, rekao je Radojičić danas novinarima u Banjaluci, komentarišući verbalne napade predstavnika NDP-a na predsjednika SNSD-a Milorada Dodika i članove njegove porodice.

Radojičić je ocijenio da je smisao kampanje koju vodi opozicija diskvalifikacija na personalnoj i porodičnoj osnovi, te da je to stranačko i kolektivno napadanje bez bilo čega konkretnog što se nudi građanima u Srpskoj.

On podsjetio da je predsjednik NDP-a Dragan Čavić, govoreći o penzijsko-invalidskom osiguranju, naveo da treba smanjiti poreze i doprinose, a istovremeno unaprijediti položaj penzionera.

„Da li se Čavić pretvara u mesiju, koji će pretvarati vodu u vino i da sa tim napoji žedne, a da istovremeno smanjuje poreze i doprinose i poboljšava položaj stanovnicima?“, upitao je Radojičić.

Radojičić je poručio da će SNSD nuditi konkretna rješenja i prijedloge šta dalje da se radi, a ne da narod bira između onih koji lažu i pokušavaju na negativnoj kampanji da dobiju izbore.

(SRNA)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se