5.9 C
Zvornik
19. март 2024.

Radnici kompanije “Alumina” na sajmu tehnike u Beogradu

ZVORNIK – Na 58. Međunarodnom sajmu tehnike i tehničkih dostignuća, koji se od 12. do 16. maja održava u Beogradu, učestvovali su i predstavnici kompanije „Alumina“ iz Zvornika. Oko pedesetak inženjera, tehničara i drugih kadrova iz najvećeg zvorničkog kolektiva, mogli su mnogo toga vidjeti i saznati s obzirom da je oko 500 učesnika iz 16 zemalja predstavilo više od 100 tehničko-tehnoloških inovacija, od kojih polovina ima premijeru na ovoj sajamskoj manifestaciji koja se smatra najreprezentativnijom u Jugoistočnoj Evropi.

Alumina - Radnici na sajmu tehnike u BeograduSa puno utisaka, novih saznanja i, naravno, spremnosti da se nove tehnologije primjene u proizvodni proces fabrike, stručnjaci iz „Alumine“ ističu da je Sajam tehnike itekako potrebna manifestacija i da je dobro što je Kompanija imala svoje predstavnike na ovoj prestižnoj smotri tehnike i tehničkih dostignuća čiji je ovogodišnji moto „Korak u budućnost“.

„Veoma je bitno da naši kadrovi budu u korak sa tehničko-tehnološkim novitetima koji doprinose osavremenjavanju procesa rada, jer su nove tehnologije veoma značajne za dalji rad naše fabrike. Istovremeno, ova sajamska manifestacija, tradicionalno, okuplja i dosta poslovnih partnera fabrike, tako da je to prilika i za nove susrete sa našim poslovnim saradnicima“, ističu u menadžmentu „Alumine“.

Na 54. Međunarodnom sajmu predstavljene su savremene tehnologije i novi proizvodi i projekti iz elektroenergetike, elektronike, robotike, telekomunikacija, procesne tehnike, logistike, materijala, energetske efikasnosti, alternativnih i obnovljivih izvora energije, ICT-a, korporativnog softvera i slično.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se