18.1 C
Zvornik
05. октобра 2022.

Najveća pomoć Zvorniku iz Nikšića! Donirali preko 5 tona hrane

Za stanovništvo pogođeno poplavama u Opštini Zvornik stigla pomoć iz Nikšića

Vrijedna donacija iz NikšićaZVORNIK – Opštini Zvornik danas je dopremljena pomoć iz Nikšića u Crnoj Gori vrijedna oko 20.000 evra.

Donacija je namijenjena stanovnicima pogođenim poplavama u zvorničkoj opštini, a obezbijedili su je Industrija mesa „Goranović“, Opština Nikšić i Savjet mladih DPS-a iz Nikšića.

Industrija mesa „Goranović“ koja je obezbijedila i prevoz robe, donirala je 4,82 tone polutrajnih kobasica i salama.

Jednu paletu pomoći donirao je Savjet mladih DPS-a, dok je Opština Nikšić obezbijedila preko 7.000 komada pašteta, sardina, tjestenina, riže i drugih prehrambenih namirnica.

Zamjenik načelnika opštine Zvornik Danijel Dragičević rekao je da je donacija iz Nikšića do sada najveća donacija koja je stigla u zvorničku opštinu.

– Zahvaljujemo se vlasnicima Industrije mesa „Goranović“ na izuzetno vrijednoj i značajnoj donaciji, a takođe i Opštini Nikšić i Mladima DPS-a. Mi kontinuirano hranom, vodom i sredstvima za higijenu snabdijevamo stanovnike pogođene poplavama u našoj opštini i nastavićemo dok god za tim bude postojala potreba, tako da su nam ovakve donacije veoma potrebne – rekao je Dragičević.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,108PratilacaZaprati
988PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se