-0.6 C
Zvornik
20. април 2024.

Murska Sobota za Zvornik

Odbojkaš Dejan Pelemiš dopremio humanitarnu pomoć iz Slovenije

Humanitarn pomoć iz Slovenije dopremio Dejan Pelemiš odbojkašZVORNIK – U Zvornik je stigla humanitarna pomoć iz slovenačkog grada Murska Sobota u kojoj uspješno igra odbojkaš Dejan Pelemiš, koji je ponikao u OK Drini iz Zvornika.

Ličnim angažovanjem i uz pomoć klupskih drugova, sekretara i predsjednika kluba, koji su pokrenuli svoje veze i poznanstva za tri dana prikupljena je značajna pomoć od pet tona tereta koja je predata u Opštinsku organizaciju Crvenog krsta u Zvorniku.

– Čuvši šta je zadesilo moje sugrađane i ostale ljude u Republici Srpskoj, u klubu sam pokrenuo akciju na prikupljanju pomoći. Pošiljka se sastoji od prehrambenih proizvoda, vode, odjevnih predmeta, posteljine, dušeka, pokrivača i još nekih sitnica. Ono što su donirali odbojkaši, treneri i sponzori kluba vrijedi oko 2,5 hiljada evra, a ono što su prikupili građani Murske Sobote i regije Pomurje nije vrijednosno evidentirano, ali je značajno. Bitno je da pomoć stigne u prave ruke – rekao nam je Pelemiš.

Pelemiš nastupa za ekipu „Pan vita Pom Grad“ iz Murske Sobote. Prije dolaska u ovaj klub nastupao je za zvorničku Drinu, Kakanj, za Slovensku Bistricu, u dva navrata bio u Austriji. Višestruki je reprenzetativac Bosne i Hercegvine i Republike Srpske, a biran je i za najboljeg odbojkaša Republie Srpske.

Drago Gajić

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se