3.1 C
Zvornik
06. децембра 2023.

Heroj iz Obrenovca: Javili su mi da su mi žene i dete živi!

Sinoć sam dobio, za sada još neprovjerenu informaciju da su mi žena i sin možda ipak živi. Još uvijek ih nisam vidio, ni čuo, ali ne gubim nadu, rekao je Slobodan Nedeljković

Slobodan Nedeljković DžamboHeroj iz Obrenovca Slobodan Nedeljković Džambo (25), čija je priča potresla Srbiju, jer je izgubio suprugu i dvogodišnjeg sina u poplavama koje su zahvatile Srbiju, ali danima spasava živote po poplavljenom Obrenovcu, kaže za Telegraf.rs da i dalje ne gubi nadu, kao i da je dobio od policije nagovještaj da su mu pronašli porodicu!

Ipak, najgore u čitavoj ovoj tragediji je to što Džambo kaže da mu nisu potvrdili da li su pronađeni živi!!!

– Sinoć sam dobio, za sada još neproverenu informaciju da su mi žena i sin možda ipak živi. Još uvek ih nisam video, ni čuo, ali ne gubim nadu. Zvali su me iz neke organizacije i rečeno mi je da su pronađeni i to me je umirilo, ali tek posle shvatio da mi nisu rekli da li su pronađeni živi – kaže ovaj junak za čijom pričom je plakao čitav region.

Telegraf je pronašao Nedeljkovića u jednom od sabirnih centara za smještaj evakuisanih ljudi od poplava iz Obrenovca. Kako nam je rekao, dobro se osjeća i zadovoljan je brigom države o njemu, a jedina želja mu je da opet vidi svoju ženu i zagrli svog sina nasljednika.

– Daće Bog da se sve završi dobro, preguraćemo i ovo zlo. Sada svaki put kada zazvoni telefon skačem čekajući da čujem ili njihov glas ili da mi jave gde se nalaze i molim se Bogu – rekao nam je Nedeljković.

Podsjetimo, kad su nastupile poplave, Nedeljković je odvezao svoju porodicu kod tasta u Veliko polje, misleći da će tamo biti na sigurnom. Zbog brzog nadolaženja vode popeli su se na krov, a njegov tast je otišao nazad u kuću po ćebe. Kad se vratio na krov, njih više nije bilo!

Da tragedija ovog čovjeka bude još veća, dok je imao šest godina porodica mu je pobijena na Kosovu, a on je u Obrenovac došao kao izbjeglica 1999.

(Novosti online)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se