15.4 C
Zvornik
20. април 2024.

Aktiv žena SNSD-a Zvornik uručio pakete udruženju „Naši anđeli“, MSD uputio pomoć narodu Šekovića

ZVORNIK – Poslanik SNSD-a Dušica Savić uručila je danas predsjedniku zvorničkog Udruženja porodica sa četvoro i više djece „Naši anđeli“ Dragani Ćupović pakete sa odjećom i obućom koje su prikupile članice Aktiva žena zvorničkog SNSD-a.

Aktiv žena SNSD Zvornik pomoglo udruženju "Naši anđeli"

„Pomoć smo prvobitno trebali dodijeliti povodom Svjetskog dana porodice, ali je, zbog elementarne nepogode koja nas je zadesila, uručujemo danas predstavnicima Udruženja, koje će one podijeliti porodicama pogođenim poplavama i klizištima“, rekla je Savićeva.

Ona kaže da Aktiv žena SNSD-a Zvornik želi da na ovaj način tim porodicama barem malo olakša situaciju u kojoj su se našle.

Savićeva je zahvalila svim članicama ovog aktiva žena koje su dale lične donacije.

Predsjednik zvorničkog Udruženja porodica sa četvoro i više djece „Naši anđeli“ Dragana Ćupović rekla je da u ovom udruženju ima dosta porodica koje su pogođene poplavama i klizištima, tako da će im ova pomoć dobro doći.

MSD zvornik uputio pomoć Šekovićima
Ona je podsjetila da ovo nije prvi put da zvornički Aktiv žena SNSD-a pomaže Udruženju „Naši anđeli“.

Mlade socijaldemokrate Zvornika /MSD/ uputile su danas pomoć u odjeći, obući i hrani narodu Šekovića koje je pogođeno poplavama i klizištima.

„Mi smo organizovali nekoliko punktova u gradu, gdje su naši sugrađani donirali odjeću, obuću i hranu. Dio toga nosimo našim prijateljima u Šekovićima i nadamo se da će im ova pomoć bar koliko-toliko pomoći“, rekao je novinarima predsjednik zvorničkog MSD-a Ognjen Pavlović.

Članovi MSD-a Zvornik nastaviće sa sličnim akcijama, kao i sa pružanjem drugih vidova pomoći stanovništvu pogođenom poplavama i klizištima.

16.30 – Život se normalizuje, štete od klizišta ogromne

14.35 – Voda u Zvorniku ispravna za piće, Crveni krst prikuplja pomoć za ugrožena područja (foto)

14.20 – Dramatično u Malom Zvorniku

10.40 – Aktivno više od 200 klizišta, stanje vodotoka stabilno (foto)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se