Naslovna VIJESTI Aktiv žena SNSD-a Zvornik uručio pakete udruženju „Naši anđeli“, MSD uputio pomoć...

Aktiv žena SNSD-a Zvornik uručio pakete udruženju „Naši anđeli“, MSD uputio pomoć narodu Šekovića

ZVORNIK – Poslanik SNSD-a Dušica Savić uručila je danas predsjedniku zvorničkog Udruženja porodica sa četvoro i više djece „Naši anđeli“ Dragani Ćupović pakete sa odjećom i obućom koje su prikupile članice Aktiva žena zvorničkog SNSD-a.

„Pomoć smo prvobitno trebali dodijeliti povodom Svjetskog dana porodice, ali je, zbog elementarne nepogode koja nas je zadesila, uručujemo danas predstavnicima Udruženja, koje će one podijeliti porodicama pogođenim poplavama i klizištima“, rekla je Savićeva.

Ona kaže da Aktiv žena SNSD-a Zvornik želi da na ovaj način tim porodicama barem malo olakša situaciju u kojoj su se našle.

Savićeva je zahvalila svim članicama ovog aktiva žena koje su dale lične donacije.

Predsjednik zvorničkog Udruženja porodica sa četvoro i više djece „Naši anđeli“ Dragana Ćupović rekla je da u ovom udruženju ima dosta porodica koje su pogođene poplavama i klizištima, tako da će im ova pomoć dobro doći.


Ona je podsjetila da ovo nije prvi put da zvornički Aktiv žena SNSD-a pomaže Udruženju „Naši anđeli“.

Mlade socijaldemokrate Zvornika /MSD/ uputile su danas pomoć u odjeći, obući i hrani narodu Šekovića koje je pogođeno poplavama i klizištima.

„Mi smo organizovali nekoliko punktova u gradu, gdje su naši sugrađani donirali odjeću, obuću i hranu. Dio toga nosimo našim prijateljima u Šekovićima i nadamo se da će im ova pomoć bar koliko-toliko pomoći“, rekao je novinarima predsjednik zvorničkog MSD-a Ognjen Pavlović.

Članovi MSD-a Zvornik nastaviće sa sličnim akcijama, kao i sa pružanjem drugih vidova pomoći stanovništvu pogođenom poplavama i klizištima.

16.30 – Život se normalizuje, štete od klizišta ogromne

14.35 – Voda u Zvorniku ispravna za piće, Crveni krst prikuplja pomoć za ugrožena područja (foto)

14.20 – Dramatično u Malom Zvorniku

10.40 – Aktivno više od 200 klizišta, stanje vodotoka stabilno (foto)

Exit mobile version