9.3 C
Zvornik
29. март 2024.

Zvornička policija polaganjem vijenaca obilježila Dan policije RS

Zvornička SJB obilježila je Dan policije Republike Srpske polaganjem vijenaca na spomen ploču kolegama poginulim u proteklom ratu

Zvornička policija polaganjem vijenaca obilježila Dan policije RS (2)ZVORNIK – Dan policije Republike Srpske, 4. April, zvornička Stanica javne bezbjednosti obilježila je polaganjem vijenaca na spomen ploče kolega poginulih u proteklom ratu danas je u zvorničkoj Stanici javne bezbijednosti (SJB) obilježen.

Vijence su na spomen ploče položili načelnik SJB Stanimir Vidović sa saradnicima, kao i porodice poginulih radnika ove SJB.

Kako je rekao Vidović, današnji dan je veoma značajan, jer su na taj dan udareni temelji Ministarstva unutrašnjih poslova RS.

Zvornička policija polaganjem vijenaca obilježila Dan policije RS (1)-Ovo je ujedno i prilika da se još jednom sjetimo i odamo poštu našim poginulim kolegama i da poručimo da ih nikada nećemo zaboraviti – rekao je Vidović i dodao da će pripadnici zvorničke Stanice učiniće sve da se građani Zvornika osjećaju bezbijedno i da mogu u miru da žive i rade.

– Nadam se da smo to i našim dosadašnjim radom pokazali, a cilj nam je da ubuduće ta bazbijednost bude na još većem nivou – istakao je Vidović.

Povodom Dana policije pripadnici zvorničke SJB prethodnih dana su sproveli akciju dobrovoljnog davanja krvi, organizovali prijem mališana iz vrtića u okviru „Dana otvorenih vrata“, dok je Jedinica za podršku prezentovala dio svojih mogućnsti kroz pokaznu vježbu.

Zvornička policija polaganjem vijenaca obilježila Dan policije RSObilježavanju Dana policije u zvorničkoj SJB danas su prisustvovali članovi porodica poginulih radnika, načelnik opštine Zvornik Zoran Stevanović, te predstavnici zvorničkih preduzeća, ustanova i institucija.

Pročitajte još:

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se