18.1 C
Zvornik
28. март 2024.

Ženi je stigla poruka na Fejsbuk, tih nekoliko redova joj je razorilo život!

„Tvoj tata je oženjen mojom majkom. Imaju tri sina, ja sam jedan od njih“, glasila je poruka na kompjuterskom ekranu koja je Bet Kavan promjenila život. Shvatila je da je većina njenog odnosa sa ocem – bila laž.

FejsbukKavanova je preko Fejsbuka kontaktirala sa ljudima iz svoje oblasti sa kojima je djelila prezime. Ono što nije očekivala je da će se javiti momak sa kojim djeli nešto drugo!

Fejsbuk je vrlo neprijatno mjesto da saznate da vam je otac varao majku punih 28 godina!

„Kao da sam otvorila konzervu punu crva. Tata je pričao da je odsutan poslovno, a u stvari je imao potpuno drugu porodicu! To je bio razlog što nije oženio mamu, a nama je pričao da ‘neće skupo parče papira“, jada se Bet.

„Afera je počela prije mog rođenja. Mene i sestru je bukvalno lagao cio život. Ispričala sam majci šta sam saznala, ona ga je zvala i rekla mu da se ne vraća kući. Od tada nam se ne javlja“, priča djevojka koja i posle šest mjeseci od saznanja ne može da se pomiri sa tim.

Bet je od polubrata na Fejsbuku saznala detalje o braku njenog oca sa drugom ženom.

„On spava u istom krevetu kao i tvoja mama, a vikendom laže da mora na put“, napisao je polubrat i potvrdio da im je otac pričao iste laži, iako u dvije različite porodice. Zatim je mladić izbrisao sa Fejsbuka i rekao da ide da se suoči sa ocem.

Otac je odabrao drugu porodicu i više se nije javljao, iako je Betina sestra njemu slala poruke za Božić i jednom da mu javi da se vjerila. Samo bi im poslao „pomeni moju ljubav svojoj mami“.

U međuvremenu Betina mama, emotivno uništena, borila se sa rakom i na kraju dobila bitku protiv opake bolesti. Bet se nosi sa razornim posledicama očevog duplog života.

„Od vesele djevojčice postala sam depresivan tinejdžer na lijekovima. Izgleda da sam potajno osjećala da nije sve kao što izgleda“, kaže djevojka čiji otac ne samo da je lagao o zaposlenju (radio je kao agent za nekretnine a ne trgovac voćem), imao je i još djece!

Jednom je žena čak prišla njenoj majci i tvrdila da je supruga Betinog oca i da imaju tri sina. Betina majka se rastala sa njim, samo da bi se on nekoliko mjeseci kasnije vratio i rekao da se razveo. Nije. Od sinova koji danas imaju 34, 32 i 26 godina navodno je samo najstariji znao za aferu. Otac im se od tada ne javlja što Bet i njenu porodicu najviše boli, a ona je priču, kako kaže, dala medijima ne bi li izazvala bar neko osjećanje preispitivanja u njemu.

(Alo)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se