18.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Večeras u Zvorniku veliki humanitarni koncert za Petra i Dejana

Večeras će u RSC Zvornik (sportska hala) biti održan veliki humanitarni koncert za pomoć dječacima Petru Pantiću i Dejanu Mariću

Humanitarni koncert u Zvorniku, za Petra Pantića i Dejana MarićaKoncert organizuju Biljana Perić, Teretana Akvarijum i Revolution Team-a. Koncert sa preko 14 izvođača, velikim dijelom estrade i gostima iznenađenja. Karte su već u prodaji, u Teretani Akvarijum, Butiku “Happiness“, a danas će biti postavljen i štand na platou ispred robne kuće. Karte se mogu kupiti i u RSC Zvornik uoči koncerta.

Kako nam je rekao Dejan Petrović iz Teretane Akvarijum, odziv je dobar i organizatori se nadaju da će hala biti ispunjena.

-Ovo je jedinstvena prilika da ljudi iz našeg grada i okoline vide i čuju uživo toliki broj izvođača, dobro se provedu i zabave, a da pri tom budu humani i pomognu nekome, što i jeste prvobitni cilj cijelog ovog humanitarnog projekta – rekao je Petrović.

Radnici "Alumine" pomažu u liječenju Dejana MarićaTromjesečni Petar ima teško oštećenje desne strane mozga, zbog čega svakodnevno dobija napade i trpi strašne bolove. Jedino izliječenje moguće je u Njemačkoj. Petar je uspješno operisan, ali borba za život se nastavlja.

Dejanu Mariću potrebna je operacija u Novom Sadu jer je zbog metastaze karcinoma na vratni dio kičme Dejan oslijepio stopostotno. Operacijom je moguće vratiti 20 procenata vida da bi mogao normalno da obavlja svakodnevne aktivnosti i poboljša kvalitet života.

Dječak Petar Pantić iz Pilice u bolnici na liječenju (12)Na poziv za pomoć su se odazvali mnogobrojni bendovi i pjevači. Za pomoć Petru i Dejanu pjevaće Amadeus bend, Tropiko bend, Fantastik bend, Frilens bend, Bambi bend, Sandra Afrika, Jelena Kostov, Katarina Živković, Milan Mitrović, Filip Mitrović, Milica Pavlović, Mirjana Aleksić, Stefan Petrusić i Di džej Veki…

Koncert u sportskoj hali, RSC Zvornik počinje večeras (utorak, 15. april) u 20 časova.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se