KulturaVIJESTIZvornik

Uspjeh „Zvorničkog dramskog pozorišta“

Osvojili na Festivalu dječijeg dramskog stvaralaštva Vojvodine tri nagrade

Zvorničko dramsko pozorišteZVORNIK – „Zvorničko dramsko pozorište“ osvojilo je na 8. Festivalu dječijeg dramskog stvaralaštva Vojvodine pod nazivom „Otvorena scena 2014“ tri nagrade, saopštila je danas osnivač i rukovodilac pozorišta Božica Ostojić.

Profesor Božica Ostojić
Profesor Božica Ostojić

Ona nam je rekla da je „Bajka o bajci“, koju je režirala, proglašena predstavom sa najboljim porukama, Uroš Matić proglašen je najboljim glumcem festivala, dok je Danijel Jovanović dobio prvu nagradu publike.

– U konkurenciji 20 predstava iz cijele Vojvodine mi smo se pokazali u najboljem svjetlu. Svi su nam čestitali, bila sam ponosna na cijelu ekipu, a i sama ne znam kome bih dodijelila prvu nagradu od 7 glumaca u „Bajci o bajci“, toliko su bili dobri – rekla je Ostojićeva dodavši da su na najljepši način promovisali pozorište, ali i Zvornik.

„Zvorničko dramsko pozorište“ učestvovalo je na 8. Festivalu dječijeg dramskog stvaralaštva Vojvodine „Otvorena scena 2014“ održanom u Bačkoj Palanci, na poziv Organizacionog odbora.

Tagovi

Jedan komentar

  1. Uroš Matić iz Zvorničkog dramskog pozorišta je i ove godine najbolji mladi glumac u RS ,a ansambl predstave „Začarana princeza“ ima najbolju kolektivnu igru na 6. Festivalu dječijeg dramskog stvaralaštva RS ,Čestitke drugari

Back to top button
Close
Close