9.3 C
Zvornik
19. април 2024.

Uhapšen Kladnjak koji je krao po Vlasenici

VLASENICA – Pripadnici Policijske stanice u Vlasenici uhapsili su danas lice čiji su inicijali Š.H. /28/ iz Kladnja, za koga se sumnja da je u februaru i martu izvršio četiri teške krađe i otuđio značajne količine različite robe iz privatnih stambenih objekata u vlaseničkom naselju Piskavice.

Vlasenica - neke od ukradenih stvariKomandir Policijske stanice Dragan Jovičić rekao je Srni da su pripadnici vlaseničke policije, nakon operativnog rada na terenu, 8. aprila došli do informacija da je Š.H. ukradene stvari prodavao u opštini Kladanj, gdje, nakon preseljenja iz Vlasenice, živi već nekoliko mjeseci.

„Na osnovu usmene naredbe Opštinskog suda u Živinicama obavljen je pretres stana i podrumskih prostorija navedenog lica u Kladnju gdje su pronađeni otuđeni predmeti. Između ostalog, pronađena je peć-kamin, električni rezač mesa, luster, plafonjerke, znatna količina kućnog alata, bojler itd“, izjavio je Jovičić.

On dodaje da se osnovano sumnja da je dio ukradenih stvari Š.H. u međuvremenu prodao, te da je imao saradnike, o čemu će biti proveden istražni postupak.

Protiv Š.H. nadležnom tužilaštvu u Vlasenici biće podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu teška krađa i četiri provale u kuće povratnika u vlaseničkoj mjesnoj zajednici Piskavice.

(SRNA)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se