LIFESTYLE

Šta intimna frizura otkriva o njezinoj vlasnici?

Kako bi naši intimni dijelovi tijela bili uredni, redovni dio naše rutine o brizi tijela je i depilacija bikini zone. Ali kako je intimna frizura i sredstvo zavođenja, mnoge dame imaju precizno definisanu sliku onoga što se krije ispod gaćica. Saznajte šta vaša intimna frizura može otkriti o osobi koja je nosi

Intimna frizura međunožjaPrirodna frizura

Riječ je o klasičnoj depilaciji koja je bila vrlo popularna osamdesetih godina, a odnosi se na odstranjivanje dlačica jedino oko bikini zone, odnosno onih koje ne želimo vidjeti na plaži izvan rubova kupaćeg kostima.
Takva frizura opisuje ženu koja voli prirodnu ljepotu i praktičnost prije svega. Skromna ste osoba koja zna šta hoće i ne voli privlačiti previše pažnje.

„Intimna frizura je i sredstvo zavođenja jer mnoge dame imaju precizno definisanu sliku onoga što se krije ispod gaćica“

Trokutić frizura

Ovaj tip depilacije spada u najčešću intimnu frizuru koja depilacijom osim prepona i bikini zone obuhvaća veći dio dlačica i na intimnom dijelu i ostavlja prirodni trokutić.

Ovaj tip depilacije opisuje dinamičnu ženu koja voli promjene, ali istovremeno i sigurnost. Riječ je o moralnoj osobi koja se samo ponekad voli poigrati s seksepilom.

zvornikdanas.com intimno intima

Cherokee frizura

Kao što i samo ime kaže, ova intimna frizura je linija čija debljina ovisi o želji dame, a najpopularnija je bila devedesetih godina. Nakon depilacije, dlačice ne ostaju prirodne dužine, već se skraćuju.

Takav način depilacije otkriva otvorenu i komunikativnu osobu koja se ne boji promjena i novih životnih prepreka, voli avanture, ali sve u granicama.

Brazilka

Brazilska depilacija podrazumijeva uklanjanje svih intimnih dlačica. Ovo je trenutno jedna od najpopularnijih depilacija koju osim ponosnih vlasnica koje za ljepotu trpe popriličnu bol vole i pripadnici jačeg spola.

Brazilka opisuje slobodne i sigurne žene koje su svjesne svog seksepila i žele ga dodatno istaknuti. One znaju što žele i na koji način doći do svog cilja.

(Zadovoljna.hr)

Tagovi
Back to top button
Close
Close