VIJESTIZvornik

Srednja škola Petar Kočić dobila vrijednu donaciju

Srednja stručna škola „Petar Kočić“ dobila je vrijednu donaciju preko organizacije „Hilfsverk“

Srednja škola Petar Kočić dobila vrijednu donacijuZVORNIK – U okviru projekta opremanja škola, pod nazivom „Knjiga do knjige“, koji realizuju Rajfajzen banka uz partnerstvo austrijske organizacije „Hilfsverk“, SŠC „Petar Kočić“ dobio je dva projektora i dva platna u vrijednosti 1.800 KM. Lidija Marušić, direktor glavne filijale Rajfajzen banke iz Tuzle istakla je da već treću godinu učestvuju sa Vestern Junionom u akciji opremanja škola.

Srednja škola Petar Kočić dobila vrijednu donaciju (1)– Ove godine izabrali smo školu u Zvorniku, pogotovo zato što ima veliki broj učenika i profesora, te se nadamo da će donacija pomoći u njihovom daljem radu i školovanju – rekla je Marušićeva i dodala da je Rajfajzen banka ovim pokazala da je odgovoran dio društva.

Direktorica škole Biljana Pisić zahvalila se na vrijednoj donaciji.

-Zahvaljujem sa predstavnicima Rajfajzen banke koji su preporučili našu školu za donaciju. Mi imamo računare i projektore u nekim učionicama, ali nam je želja da tu opremu imamo u svim učionicama. Stoga nam je ova donacija veoma važna. Ustanovi, koju pohađa više od 1.000 učenika i 100 profesora, ovakve donaciju su veoma potrebne kao podrška našim naporima da unapredimo kvalitet nastave – rekla je Pisić.

Zvorničku školu je preporučila lokalna poslovnica Rajfajzen banke, te je tako ušla u projekat, uz saglasnost resornog ministarstva, kao jedna od 13 škola u BiH koje su dobile donacije u opremi ili knjigama.

Tagovi

4 komentara

  1. Jes vam škola…Najgora koja postoje.Više se cene učenici koji su nemirni,nego oni koji pažljivo slušaju na času…Sramota.Trebalo bi da vas prijavim šta sam sve doživela.

  2. U Zvorniku postoji još jedna škola, neznam zašto je zapostavljena u svakom smislu, a o mediskom da i ne govorimo !????
    Popravite slivnik oluka na sjevernoj strani do ulice, ružna crna fleka se pojavila odavno neznam kako nije probilo u učionicu !!!

  3. pa normalno je da na ovoj stranici postoji samo ova skola zarto sto je direktorica u redovima stranke…. ne bih znao reci ko je glavni u tsc ali u svakom slucaju nije u istoj stranci…. bas je to bezze ovo im je treca donacija ove godine a ostalima krompir……

  4. Nije ni normalno da jedna ljudska zajednica se samo na donacije oslanja kao da nemaju ni ruke ni noge. Kad se zbori na sva usta pamet i znanje a samo se kojekakve donacije skupljaju i prosijace kad ce vise poceti ti pametnjakovici samostalno nesto ta stvore i od svog vlastitog rada da kupe kao sav normalan svijet a ne samo da tudje prosijaci

Back to top button
Close
Close