8.1 C
Zvornik
19. март 2024.

Šokantna ispovijest žrtve: Trojica muškaraca su me otela i silovala

NOVI TRAVNIK – Novotravničkoj policiji juče u poslijepodnevnim satima 19-godišnja Dž. M. i njen otac R. M. prijavili su da su trojica nepoznatih muškaraca u periodu između srijede i nedjelje u Zenici oteli i silovali djevojku

silovanje nasiljeVezane ruke

Naime, u stravičnoj ispovijesti djevojka čiji je identitet poznat redakciji, a koja je još u šoku, ispričala je za Avaz da se otmica dogodila u jednom od zeničkih parkova.

‘’Nakon svađe sa svojim nevjenčanim suprugom S. Z., sjeli smo u park, poslije čega je on rekao da ide kupiti cigarete. Sjedila sam na klupi, a neko me je sleđa napao te mi prislonio na usta nešto od čega sam izgubila svijest ‘’ , kazala je djevojka te dodala da se probudila u nekakvoj trošnoj kolibi ili šupi.

Djevojci nije bilo poznato gdje se nalazi ta šupa u koju su je napadači odveli.

‘’Bila sam tamo dva dana, gladna, žedna i uplakana. Ruke su mi bile vezane, a imala sam i povez preko očiju. Drugi dan sam čula neki ženski glas kako zove u pomoć, nisam znala ko je ni šta je, bilo je mračno. Ubrzo nakon toga ušla su trojica muškaraca i naredila mi da se skinem. Rekla sam im da neću i, kad sam im to rekla, dvojica su me čuvala za ruke, a treći je bio na meni i silovao me je’’ kazala nam je djevojka kroz plač, nastavljajući potresnu ispovijest.

Nesretna djevojka kazala nam je da su joj napadači nudili da prosi za njih ili će je ubiti.

Imali maske

‘’U očaju sam im rekla da ću i prositi za njih, samo da me puste. Strpali su me u nekakav dugački auto. Bila sam vezana, a oni su imali maske, nisam bila ni potpuno svjesna šta se dešava. Sve mi je bilo kao u nekakvoj magli. Samo su me izbacili iz auta, ja nisam znala ni u kojem sam gradu ‘’, nastavila je djevojka.

Potom je, kaže, zamolila jednu ženu za mobitel i nazvala je oca.

‘’Rekla sam mu: “Babo, ja sam u nekakvom parku kod ’Konzuma’, čini mi se da je Zenica, dođi po mene.” Čim sam prekinula razgovor, a žena koja mi je dala mobitel je otišla, pojavio se moj suprug i rekao mi: „Šta radiš ti od svog života“’’, ispričala je Dž. M., koja se trenutno nalazi u kući svojih roditelja.

Slučaj je prijavljen policiji i zatražen je ginekološki pregled kojim će se utvrditi eventualne tragove silovanja.

Nesretna djevojka je zbog trauma koje je doživjela pomišljala i na samoubistvo.

Suprug joj govorio da laže za otmicu

‘’Rekla sam suprugu da sam bila oteta, on je rekao da ne lažem, da će on reći da sam bila kod jedne žene i da mi to neće ništa pomoći. U tom momentu nas je ispred stana njegove majke i očuha pronašao moj babo, koji me nakon svađe i prepirke s njim odveo kući ‘’, kazala je žrtva silovanja.

(Nezavisne novine)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se