18.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Roditelji mladića koji je preminuo u teretani: Nemanja pio preparate prije i posle treninga

Neutješna porodica Kocić iz Vranja, u šoku zbog iznenadne smrti osamnaestogodišnjeg sina upozorila je roditelje na rizike nekontrolisanog vježbanja u teretani

Nemanja Kocić - tinejdžer umro u teretaniNeutješna porodica Kocić iz Vranja, u šoku zbog iznenadne smrti osamnaestogodišnjeg sina i brata Nemanje u emotivnom obraćanju javnosti, upozorila je roditelje na rizike nekontrolisanog vježbanja u teretani. Nemanja je preminuo prošle srijede nakon vježbanja u vranjskoj teretani „Olimp“ koja radi pri sportskom centru. Roditelji kažu da je njihov sin tu vježbao duže vrijeme, iako je vlasnik teretane Ranko Radan u izjavi za naš list rekao da „mladić nije bio redovan član i da je rijetko vježbao“.

– Mi smo svesni da više ništa neće vratiti naše dete, ali ako se nešto promeni i ako ispričamo iskrenu roditeljsku priču možda uspemo da sačuvamo nečiji život – govori Blagoje Kocić, otac preminulog Nemanje, koji radi kao policajac. – Nemanja je imao člansku kartu i pio je neke preparate prije i posle treninga koje je kupovao u teretani zajedno sa još jednim drugom. Mi kao roditelji smatrali smo da je dobro za njega da vježba i bavi se zdravim životom i nije nam palo na pamet da proverimo da li radi vežbe uz kontrolu profesionalaca.

Sada je, kažu neutješni roditelji „prekasno za njihovog Necu“. Oni pozivaju nadležne da se pozabave ko može biti vlasnik teretana, a roditeljima savjetuju ljekarske kontrole njihove djece prije vježbanja. Inače, Ranko Radan vlasnik teretane „Olimp“ tvrdi da se u njegovoj teretani ne prodaju „anabolička sredstva“, već samo dodaci ishrani.

(Novosti online)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se